Bencsik lelkinek sérültnek nevezte a magyar internetezők kétharmadát

Bencsik lelkinek sérültnek nevezte a magyar internetezők kétharmadát

Ha ön olvas Indexet vagy 444-et, akkor Bencsik András szerint ön lelkileg sérült.

bencsik.jpg

Ismeri azt a viccet, amikor valaki felhajt forgalommal szemben az autópályára? Ha nem, akkor gyorsan elmondjuk. A rádióban persze azonnal bemondják, hogy egy őrült szemben autózik mindenkivel az autópályán.

A fickó erre felkiált:

– Hogyhogy egy? Mindenki! 

Ilyesmi helyzetben találta magát tegnap Bencsik András, mint ez az egyszeri úrvezető: mindenkivel szembement az interneten.

 

 Ha nem ér rá Bayer Zsolt, Lovas István, vagy valamelyik régi, megbízható, vulgárból felsőfokot szerzett hőzöngő, akkor is számíthatunk a Demokrata főszerkesztőjére, Bencsik Andrásra! Bencsik a viritgli komcsi propagandistából váltott át virtigli fideszes propagandistává, a Békemenet megalapítójává. (Lehet, a két rendszer között nincs is nagy különbség. Segget kell nyalni és szidni a mocskos nyugatot, libsiket, kit mikor. Nem egy bonyolult meló.)

Hogy a sztori még szebb legyen, Bencsik a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő fideszes propagandatévében, vagyis az Echo Tv-ben mondta ki egyértelmű véleményét a címben említett két lap olvasóiról (leszámítva a profikat, akiknek kínos kötelessége, hogy a néhány megmaradt kormányfüggetlen lap tartalmait nyomják le a torkukon).

Eszerint tehát ők egy agyilag és lelkileg sérült réteg döntő részben.

A másik vicc, ami az eszünkbe jut erről:

Mindenki más hülye, csak én vagyok helikopter!

Természetesen mindez a történet többet árul el Bencsikről, mint az Index, vagy a 444 olvasóiról, ők jelentik ugyanis a magyar internetes hírportálok olvasóinak több, mint kétharmadát. Elég, ha valaki a látogatottsági adatokat megnézi.

Sőt, kedves olvasó: ugyan a B1 a blog.hu-n található, de nyilván mindenki tudja, hogy a blog.hu és az Index gyakorlatilag egy felületen létezik. Így nem kell elmondanunk, hogyha ön éppen ezt a cikket olvassa, akkor mi önről Bencsik András véleménye.  

Facebook Comments