Brutális gyilkosságsorozatok elől menekülnek az emberek – felkavaró képek

Brutális gyilkosságsorozatok elől menekülnek az emberek – felkavaró képek

FELKAVARÓ TARTALOM! 

GONDOLJA MEG, HOGY TOVÁBB NÉZI-E

DRÁMAI KÉPEK A MIANMARI TÖMEGGYILKOSSÁGOKRÓL.

LEFEJEZETT EMBEREK

TÖMEGES KIVÉGZÉSEK

MI ELŐL MENEKÜLNEK AZ EMBEREK?

Ezekben az órákban is ott van az ördög. Látták. Nézzék meg önök is.

10_3.jpg

1_5.jpg

8_4.jpg

5_4.jpg

2_6.jpg

 

DRÁMAI VIDEÓ A TÖRTÉNTEKRŐL

ÉS ITT IS

Ezek a képek/videók pár naposak. Hallott már róluk? Hallotta azt, amit a képeken lát?

Nem.

Ezeket a címeket látta helyette:

“Iszlamista támadás huszonnégy rendőrörs ellen” – HVG 

“Muzulmán szélsőséges fegyveresek támadtak Mianmarban – sok a halott” – Magyar Idők

“Drámai a helyzet: újabb összecsapás hullám, sok halott és menekült”  – atv.hu/MTI

“Brutális vérengzés: Szélsőségesek támadást indítottak Mianmarban” – atv.hu/MTI

“Rohingyák házait pusztítják” – vs.hu

Más (hazai) médiumokban én nem találtam semmit. A pofájukról égjen le a bőr! 

A fentiekben pedig leírták:

“Az összecsapásokban meghalt legalább öt rendőr és hét felkelő. ”

“…összecsapások törnek ki a terület buddhista és muszlim lakói között.”

“Az emberek a “zöld határon át”, rizsföldek sarában gázolva küszködik át magukat Bangladesbe: a fiatalabbak időseket támogatnak, a nagyobb gyerekek csecsemőket cipelnek karjukban.”

“A rajtaütések nyomán fegyveres összecsapások törtek ki, és a mianmari hadsereg “tisztogatási műveletbe” kezdett.”  – De miért van idézőjelben a tisztogatási művelet? Gondolkodjunk a válaszon, legyen rá idő!

Nem is ugyanarról beszélünk!? A Világ legunalmasabb, előzmény és kontextus nélküli tucathíre volt az, amit a képeken lát. Ugye? Iszlamista, muzulmán, menekült, brutalitás és dráma és hadsereg. Megtisztelhették volna a szerzők a halottakat valami bonyolultabbal. Önt is. Meg is mondhatnánk ezt nekik, de nincsenek meg. Az MTI a szerző mindenhol. Az az MTI, amelynek a vagyonát a kormány által létrehozott és annak propagandáját terjeszteni hivatott Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kezeli? A Lomnici és a Cohn-Bendit – féle hírhamisítások óta is napi szinten látható az MTVA kormány iránti elvtelen lojalitása. Kitűnő forrás ez kérem “szerzőt” találni. Az újságírás jobbára ezt jelenti Magyarországon. Közhely? Mégis ezen hírek alapján döntenek, vesznek össze egymással az emberek és ezek alapján választanak vezetőt.

A mi képeink, amelyek még holnap is eszébe fognak jutni, nem ebből a forrásból származnak, ezért nem látták a hazai újságírók. Egy immáron Spanyolországban élő, pakisztáni menekült ismerősünktől kaptuk, akit az idomeni menekülttáborban ismertünk meg és akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ő abból a biztonságos Pakisztánból menekült el, amelyről most nem fogok írni.

 Azért nem nagyon kavarják fel Önt ezek az idézetek remélem. Szerintem a “szerzők” is ezt remélik, és fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak, amikor közönyösen locsogják a paneleket népirtás közben. Bűnt követnek el és feleslegessé teszik önmagukat.

Amikor nem húznak párhuzamot a göbbelsi propagandával vádolt magyar kormány legalább másfél éve tartó, muszlimok ellen uszító gyülöletkampányával. Mert összefügg, mert ugyanaz, csak még nem tart ott. Mert életveszély vallási szembenállást szítani és a fenti képeken az látható. Az, amikor a véglény állampolgár a nyomorát nem tudja tovább elviselni, és megtalálja a vétkest a kínjaiért. Megtalálja, mert a kormánya megmondta, hol keresse. Ez látható a képeken.

Most szó szerint idézek Bendek Mátyás Buddhista – muzulmán ellentét Burmában/Mianmarban? c. dolgozatából:

“Az első súlyosabb buddhista–muzulmán összetűzések az 1929-es világgazdasági válság idejére tehetők, amikor is a krízis közepette buddhisták vezetésével muzulmán-ellenes tüntetésekre került sor, migránsoknak bélyegezve őket, akik a burmai lakosság elől elveszik a megélhetéshez szükséges munkalehetőséget.” 

Aztán fel lehetne tenni a kérdést, hogy a népírtás mikor kezdődik? Amikor bádogedénybe véreztetnek egy lefejezett női testet a származása miatt a szomszéd nyomortelep lakói, vagy, amikor paramilitáris szervezet tagjainak meg van engedve, hogy fizikai bántalmazással tartsa vissza a “migráns terroristákat” Ásotthalomnál, a “keresztény értékrend” védelmében. Vagy a Simicskó István – Nyitrai Zsolt párocska, akik ökölkébe szorított kezecskével, boxolót utánozva várták a menekülteket, tekinthető-e az uszítás egyik formájának? Üzeni-e a véglénynek, hogy üthet ő is? És az uszított véglény tudja, hogy nem fogják felelőségre vonni. Ezért van mobilvideózás a lincselés közben.

Hogy mi ezeknek a képeknek a háttere? Hogy mi vezetett idáig? Van magyarázat, lehet tudni.

(Folytatjuk)

Facebook Comments