Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia, hogy a fradisták azt éneklik, “Mészáros, hol van a villany?”, “ezt is elloptad”

Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia, hogy a fradisták azt éneklik, “Mészáros, hol van a villany?”, “ezt is elloptad”

Mészáros Lőrinc Orbán Viktor újságjának, a Nemzeti Sportnak egy hétig sikerült titkolnia ezt a slágert.felcs.jpg

Még augusztus 27-én játszott Orbán Viktor kötélbarátjának csapata (a Videoton) Orbán Viktor alelnökének csapatával (a Ferencvárossal) Orbán Viktor szülőfalujában (Döbrögön Felcsúton), az Orbán Viktor házikója mellett felépített csodapalotában, a Fidesz házi bajnokságban a labdarúgó NBI-ben.

A tavalyi és a tavalyelőtti bajnok természetesen Orbán Viktor jelenlétében csapott össze.

A meccset 3-1-re a Videoton nyerte, de sokkal inkább arról marad emlékezetes, hogy egy óráig állt a játék, mert a Pancho Arénában elment az áram.

Az egyedüli sportlap egy olyan videót tudott csak közölni az egy órás intermezzóról, amin a szurkolók azzal szórakoztatják magukat, hogy a telefonjaikkal világítanak. A Zero nevű Tumbler-felhasználó viszont most közzétett egy videót arról, hogy a Fradi-szurkolók azt énekelték,

Mészáros, hol van a villany?

Ezt is elloptad, ezt is elloptad, ezt is elloptad.

Nekem máris dallamtapadásom van.

És ezt Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia. Különösen rosszul esik ez azoktól, akiknek szintén épített egy csodastadiont közpénzből.

Mondjuk, amíg a lopással Mészárost vádolják, addig minden a terv szerint történik.

Facebook Comments