4 mondat a hétvégéről, ami arra utal, hogy a Fideszben végképp elveszítették a kapcsolatot a valósággal

4 mondat a hétvégéről, ami arra utal, hogy a Fideszben végképp elveszítették a kapcsolatot a valósággal

Tisztakezű zombik köszönnek a világuralomnak. Kis túlzással.ff.jpeg

Szájer: a menekültek zombik

A fideszes EP-képviselő egy egri fórumon mondta, hogy 

Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. 

Azaz a menekültek (migránsok, bevándoltók) már nem is egyszerűen gonosz, terrorista bűnözők, sőt, nem is emberek, hanem zombik, élőhalottak, akik fertőzést terjesztenek, terjesztenek; az elpusztításuk mindenki számára kötelező.

Ifj. Lomnici: Soros világuralomra tör

A Vasárnapi Újság nevű rádióműsorban fejtette ki, hogy

Soros György kis túlzással(!) világuralomra tör, mert a világ számos pontján aktív politikailag.

Pedig azt hihettük, csak a magyarországi bevándoroltatás foglalkoztatja éjjel nappal. 87 évesen persze mi más célja is lehetne valakinek, mint hogy megszerezze az uralmat az egész világ felett. Nincs ennél semmi természetesebb.

Ezen az alapon persze az Orbán-kormány is világuralomra tör, mert a világ számos pontján akív politikailag.

Balog: Farkas keze tiszta

Az emberminiszter azért ment el Szolnokra, hogy együttműködési megállapodást kössön a miniszterelnöki megbízott által vezetett Lungo Drommal. Ott mondta, hogy szerinte

Farkas Flóriánt alaptalanul vádolják; szabálytalanság esetén eljárok, vizsgálatot indítok, ha kell, feljelentést is teszek, mert csak tiszta kézzel lehet csak részt venni a roma politikában.

Balog ezek szerint elfelejtette, hogy Farkast nem vádolják, mert a Polt-féle ügyészség nem emel ellene vádat, bár az eljárás folyik az ORÖ 2012-13-as, Farkas elnöksége alatti indokolatlan kifizetései ügyében.

Továbbá azt is, hogy ő maga már talált szabálytalanságot, eljárt, vizsgálatot is indított, sőt, másfél évvel ezelőtt szabálytalanságok miatt visszakérte a Híd a Munkába program 1,6 milliárd forintját. Azaz azt állította, hogy nem rendeltetésszerűen használták fel. Ti. ellopták.

Igaz, hogy a miniszterelnök tavaly decemberben kötelezte arra, hogy 1,3 milliárdos támogatást adjon az ORÖ-nak, azaz a veszteséget engedje el, írja le, vegye tudomásul, hogy az már elveszítette közpénz jellegét. Valamint Orbán azzal is büntette, hogy neki kellett elmennie Szolnokra és gazsulálnia Farkasnak.

Kovács Zoltán: a CEU sajátos világértelmezéséről

A kormányszóvivő a kormánypárti ufonauták közlönyének adott interjút, amiben a CEU-ról azt mondta:

elgondolkodtató, ha olyan intézmények is működnek az országban, amelyek egy olyan sajátos világértelmezést vallanak, amelyről mára bebizonyosodott: köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Ennek a mondatnak az értelmezéséhez nem árt azt tudni, hogy Kovács maga is a CEU-n doktorált, amit nyilván nem tehetett volna meg, ha nem vallja ő is a “sajátos világértelmezést”. Ez egyfajta kikacsintás az olvasók felé: a sorok között beismeri, hogy amit mond, illetve mondanak, az köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Facebook Comments