Újabb pusztító hazugságot dobott be a Fidesz a választási győzelem érdekében

Újabb pusztító hazugságot dobott be a Fidesz a választási győzelem érdekében

Összehangolt akciókkal próbálják kinyírni a civil szervezeteket.szk_1.jpg

Az a problémája a Fidesznek, hogy bár mindent feltett az idegengyűlöletre és a migránsellenes trackre, ami meglehetősen népszerű is, de nincsenek migránsok. Magyarországra senki nem akar bevándorolni (sőt), senki nem akar ide senkit betelepíteni, meg ha akarna, se tudna. 

Így nehéz lesz fenntartani a lángot.

Van ez a kvótadolog, de az kellően bonyolult, idegen és érthetetlen, meg csak arról szól, hogy Magyarországnak bizonyos mennyiségű menekültkérelmet el kell(ene) bírálni. Legfeljebb pár ezret. És nem menekülteket kellene befogadnia, hanem csak elbírálni a kérelmüket. Mindet el lehet utasítani akár. De ha el is fogadják őket, a menekülteket azonnal tovább is állnak Nyugat-Európába.

Hát hogy lehet így választást nyerni?!

Két és fél éve volt itt egy nagyvolumenű emberáradat, 400-500 ezer menekült áramlott át az országon, de se maradt itt. Vissza meg pláne nem jött senki.

Ez így nem lesz jó.

Találni kell migránsokat, vagy legalább valami utalást arra, hogy ha nincsenek is migránsok, egyszer majd lesznek, mert valaki szervezi őket. Egy dolog Soros ellen uszítani közpénzen a kormánypropagandában, de hiába az uszítás, ha semmi, de semmi bizonyíték Soros és az általa támogatott szervezetek törvénytelen tevékenységére.

A nemzetbiztonsági vizsgálat ígéretes kísérletnek tűnt arra, hogy legalább egy rossz helyen elszámolt túrórudira bukkanjanak, de annyira nem nem hozott eredményt, hogy 20 évre titkosítani kellett.

De van már új ötlet, valameddig talán kitart.

Az még nem volt teljesen világos, hogy miért kellett Pécsről gyakorlatilag kitiltani egy civil szervezetet (megtiltani, hogy önkormányzati helyiséget béreljenek, és felszólítani ugyanerre a magántulajdonosokat is), de egy Szita Károly nevű állambiztonsági kapcsolattartó (Krakus), manapság Kaposvár fideszes polgármestere a kormánytévében megvilágította a lényeget:

Februárban bevándorlásszervező irodákat nyitnának az országban Soros Györgyhöz köthető szervezetek, és márciusban már el is kezdenék az akciókat, amelyekre egyébként több százezer dollárt költene az üzletember.

Ezek a bevándorlók persze azok a kvótások lennének, akik ellen Orbán miniszterelnök vállát a saját vállának vetve harcol Brüsszelben.

Ezt mi fogjuk megérezni, elsősorban Magyarország és a magyar falvak, mert elsősorban azokba az országokba kívánják betelepíteni a bevándorlókat, ahol egyelőre kevesen vannak.

Egyelőre kevesen vannak. Ez mintha azt jelentené, hogy Szita már az is tudja, elbukják a harcot. Ami fiktív ellenséggel és kitalált veszéllyel szemben azért nem volna semmi.

Orbán kaposvári embere már azt is tudni vélte, hogy az első 2 irodát Debrecenben és Pécsen fogják megnyitni. Szerinte ezek feladata, hogy hálózatot szervezzenek. Megjegyezte, ezek a hírek

Soros György környezetéből érkező hírek.

Azért az szép, hogy maga a főellenség, illetve környezete informálja a Fideszt arról, mit kíván tenni.

És innen már érthető, hogy miért tiltották ki az Emberség Erejével alapítványt Pécsről (ami mellesleg nem sikerült, mert találtak tetőt a fejük fülé), valamint hogy miért készülnek egy hasonló akcióra Debrecenben is.

Az persze teljesen mellékes, hogy az Emberség Erejével még csak hasonlóra sem készült, mint a bevándorlásszervezés. Erre sem lehetőségük, sem joguk, sem szándékuk sincs. Ráadásul Pécsen már 10 éve működnek, és még csak jelét se adták, hogy valami ilyesmit terveznének.

Emberjogi nevelésre és demokratikus állampolgárrá nevelésre igen, ami nem csoda, ha nem tetszik a Fidesznek.

De ez mellékes, A fontos az, hogy ébren lehessen tartani a Magyarországot fenyegető migránsveszélyt, és fel lehessen mutatni egy konkrét ellenséget, mert élő migránst nem lehet, Soros önmagában meg unalmas.

Az ellenség február-márciusig ki van jelölve.

És a bevándorlásszervező irodák februárban mégsem nyitnak ki, vagy márciustól nem özönölnek a migráncsok, lehet körbeszórólapozni a falvakat, hogy csak azért nem, mert a Fidesz megakadályozta.

  • Ezzel érintetté lehet tenni a falusiakat, akiket a migráció a legkevésbé érintene, még akkor is ha lenne.
  • De ahol a legjobban tartanak tőle, és ahol éppen ezért a legmasszívabb a Fidesz támogatottsága.
  • De ezek a választók, amellett, hogy teljes sötétségben vannak tartva, a leginkább hajlamosak távolmaradni az urnáktól.

Őket kell bevonni és mozgatni, és a választási győzelem érdekében semmi nem drága.

Facebook Comments