Segítsünk Németh Szilárdnak: jelentsük fel Szél Bernadettet!

Segítsünk Németh Szilárdnak: jelentsük fel Szél Bernadettet!

18822811_3b6a6649c58c766ae415618abc6bef8b_wm.jpgSzél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője, miniszterelnök-jelöltje hazaáruló, aki szigorúan titkos minősítésű információkat ad ki ellenérdekelt félnek – legalábbis ezt állítja a Fidesz nehézsúlyú iszapbirkózója, Németh Szilárd. Valamiért mégsem fordul a hatóságokhoz. Segítsünk neki.

Korábbi írásunkban – jó pénzért – beszélő krumplinak tituláltuk Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét. De beláttuk, a burgonyáknak is vannak személyiségi jogaik, nem illő megsérteni őket. Ezért – és egy másik hasonlatot követő jogi konzekvenciák elkerülése érdekében – ezentúl néven nevezzük őt, mint egyedi, megismételhetetlen, senkihez és semmihez nem hasonlítható entitást: Németh Szilárdot.

Németh Szél Bernadett elleni kirohanásai napnál világosabban mutatják elmebeli képességi határosságát:

– Szél “nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén”, 

nincs kitiltva senki” 

én nem veszek részt az ülésen, ha azon Szél Bernadett megjelenik. 

Lássuk be, ilyen gyönyörű ívet 24 óra leforgása alatt kevesen tudnának befutni.

De most tegyünk úgy egy elmeroggyant pillanatra, mintha nem lenne súlyosan veszélyes az épp észre, ha komolyan vennénk Németh Szilárdot. Az állampárt alelnöke, országgyűlési képviselő (na nem egyéniben, úgy kikapott), a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke a következőket mondta a magyar parlament egy tagjával kapcsolatban:

– “a Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.”

– ‘ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének.”

– “Szél Bernadett Soros György érdekeit szolgálja a magyar Országgyűlésben.”

Összefoglalva Németh szavait: az LMP országgyűlési képviselője nem a választók, a magyar nép, hanem idegen érdekeket képvisel, a birtokába kerülő minősített információkat továbbadja az általa képviselt ellenérdekelt félnek. Ez magyarul hazaárulást jelent. Németh szerint tehát Szél Bernadett hazaáruló és kém – ezen viselkedése pedig a büntetőtörvénykönyv több passzusába is ütközik.

Már csak az a kérdésünk, hogy ebben az esetben Németh miért nem fordul a hatóságokhoz és tesz azonnal feljelentést az ellenzéki képviselő ellen. Ez nem csupán egy lehetőség lenne, de kötelessége is, hisz minden magyar állampolgár köteles értesíteni a hatóságokat, ha bűncselekmény jut a tudomására. Aki ezt – szándékosan – elmulasztja, akár a bűnpártolás vádjával is szembe kell, hogy nézzen.

Ezek után már tényleg érthetetlen, miért nem szólt oda Pintér rendőrségének vagy a megbízható narancsnyik Polt Péternek Németh?

A propagandasajtó persze azonnal rohant tényekkel alátámasztani Németh állításait. A következőket sikerült leleplezniük Széllel kapcsolatban:

– 1993-ban, 16 évesen Soros-ösztöndíjjal két hónapot az Egyesül Államokban töltött,

– 15 évvel ezelőtt pedig 3 hónapig a Menedék civil szervezet programvezetője volt.

Senki ne kuncogjon! Valóban ezekkel igyekeznek alátámasztani Németh vádjait.

(A hatalmas leleplezés apró bibije: ezek mind nyilvános információk, amelyeket Szél soha, egyetlen egyszer sem tagadott.)

Ha elfogadjuk, hogy mindenki hazaáruló, aki valaha is Soros-ösztöndíjas volt, tudjuk hová jutnánk: Orbán Viktor vezetésével a Fidesz alapítók legtöbbje vehetné a dutyi felé az irányt. Ha pedig Soroshoz kötött civilekkel való közös munka a kémkedés alapja, akkor is komoly a baj: eszerint a külföldi hírszerzésünket egy Soros-ügynök irányítja Lázár János személyében.

Úgyhogy nincs más lehetőségünk, mint Tényi Istvánt kérni, sőt, felszólítani: jelentse fel kémkedés és hazaárulás vádjával Szél Bernadettet, Németh Szilárdot pedig bűnpártolásért vagy hamis vád terjesztéséért. Lássunk végre tisztán.

Facebook Comments