Teljesen elborultak a Rogán-minisztériumban: ezeknél abszurdabb cikkek a Rajk-per óta nem születtek Magyarországon

Teljesen elborultak a Rogán-minisztériumban: ezeknél abszurdabb cikkek a Rajk-per óta nem születtek Magyarországon

Kampányüzemmódra kapcsolt az alternatív univerzum. hhavgsec.jpg

Azt hiszem, minden eddigi mércét alulmúlt a kormánypropaganda (úgymint Origo, Ripost, TV2, Magyar Idők). Nemcsak hogy egy teljesen fiktív eseményről közölnek egész cikksorozatokat, de tudják is, hogy minden állításuk hamis. Sőt, még azt is tudják, hogy ezt az igazán buta olvasóikon kívül mindenki tudja.

De nem érdekli őket. Őket csak az a pénz érdekli, amit ezért a cikkekért a Fidesz-kormánytól kapnak, a Fidesz-kormányt meg csak az érdekli, hogy ezekkel a cikkekkel megtartják a táborban az igazán ostoba, ám összeesküvésekre rendkívül fogékony választókat, a Dalma néniket.

Ezúttal nem olyan bonyolult dolgokról van szó, mint hogy van-e különbség a menekültek és a migránsok, a kvóta és a határsértők között, meg hogy létezik-e a Soros-terv. Hanem egyszerűen arról, hogy

  • lehet-e titokban távozni egy nyilvános eseményről egy kivilágított utcán át.
  • Vagy hogy aki átkel az úttesten az vajon azért néz-e szét, mert nem akarja, hogy meglássák, vagy azért, mert nem akarja hogy elüssék.
  • Továbbá: akik kilép a szabadba egy téli éjjelen, az az arcát akarja elrejteni egy csuklya mögé vagy a fejét védi a hidegtől.

A közvetlenül a Rogán-féle ún. politikai kabinetből (aka. propagandaminisztérium) lapok a héten komoly terjedelemben és számban közöltek cikkeket (például: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7.), arról, hogy Simicska átvette az LMP irányítását, Hadházy Ákos titokban a milliárdos emberivel tárgyalt.

Hadházy és Simicskáék összeborulására a Fortuna étteremhajón, a Szent István park közelében péntek este került sor, a sorsdöntő politikai randevút Schlecht Csaba a milliárdos jobbkeze, a Magyar Nemzetre erőltetett új főszerkesztő szervezte meg. Itt kapta meg Hadházy az LMP-re vonatkozó azonnali Simicska-instrukciókat. (…)

Az egyeztetésre egy gondosan titkolt és biztosított budapesti helyszínen került sor, ahova Simicska Lajos mindenkit odarendelt, aki csak számít. (…)

az LMP-s delegáció közvetlenül Simicska legfontosabb vezérkari embereivel egyezett meg a részletekben,hogyan és mekkora mértékben, mennyivel támogatja majd az oligarcha a pártot

Az esemény annyira titkos volt, hogy még neve is van: Magyar Nemzet Szalon. Az időpontot is lehetett tudni, már csak azért is, mert maga Hadházy Ákos közölte korábban. Egy kerekasztal-beszélgetésről van szó, amit a résztvevők meghallgatnak. A Magyar Nemzet cikket is közölt róla. 

És ezek után az Origo, meg a Ripost leírja róla, hogy

konspiratív találkozó.

Az eseményen például az a Mellár Tamás is beszélt, akit Pécsen az MSZP, az Együtt és a DK is támogat képviselőjelöltként, de pont a Jobbik, meg az LMP nem. Ennyit a döntő jelentőségű találkozóról.

De ez egyáltalán nem hatotta meg a Rogán-kommandót: ők lefotózták a távozókat, Hadházyt, Vonát, Schlecht Csabát, Lányi Andrást, Schiffer Andrást, és ilyen képaláírásokat adtak:

  • Hadházy Ákos és Vona Gábor is titkokban távozott
  • (Hadházy) Gyors léptekkel elindult a Szent István park felé, többször körülnézett, mint aki fél, hogy valaki meglátja
  • Hadházy lehajtott fejjel, késő éjszaka távozott a gondosan titkolt megbeszélésről. Eladta az LMP-t?
  • Gondosan titkolózva, egyedül, az ellenkező irányba indult el a néptelen rakparton.
  • Pontosan négy perccel Hadházy után Vona Gábor is elindult, tudatosan az ellenkező irányba
  • Egyre sietősebben távozott Vona
  • Schiffer András csuklyát húzott a fejére, amikor a paktum megkötése után, tudatosan egyedül, elhagyta a helyszínt.

Vajon mit szívhat Ómolnár Miklós? Nem az a meglepő, hogy hazudnak, hanem hogy ilyen egyszerű, otromba és átlátszó módon hazudnak.

Ezeknél abszurdabb cikkek a Rajk-per óta nem születtek Magyarországon.

Éppen csak a paksi csőszkunyhó hiányzott. A paksi csőszkunyhót például még a korabeli komcsik, mint Kádár vagy Péter Gábor is túlzásnak érezte. Ezeknek a mostani bértollnoknak viszont fel sem tűnt volna. Ebből is látszik, hogy

Orbánnak még Rákosihoz képest is csak alja jutott.

Mondjuk sajnálni azért nem kell érte, ő választotta ezeket.

Facebook Comments