Soha ilyen nyílt támadás nem érte Magyarországot és a határzárat

Soha ilyen nyílt támadás nem érte Magyarországot és a határzárat

pinter-sandor-e1490936745701.jpgTalán még soha nem rontottak sorosista erők ilyen durván és gátlástalanul az ország szuverenitásának és a déli határkerítésnek. Az egyetlen szerencsénk, hogy Pintér Sándor szíve a helyén van, ezért állhat még a határzár, szemben a migránscunamival.

Nincs ezen mit szépíteni: a bevándorláspárti ellenzék és a Soros-hálózat állandóan támadja a magyar határvédelmet, mert be akarják engedni az illegális és gazdasági bevándorlókat. A legújabb – és talán joggal mondhatjuk – minden eddiginél durvább és aljasabb támadást Soros egyik fizetett ügynöke, a szocialist országgyűlési képviselő, Harangozó Tamás személyesen intézte az ország szuverenitása ellen. Bizonyára, ahogy Németh Szilárd Fidesz alelnök tudomást szerez a legújabb attakról, egyből nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánítja majd Harangozót – joggal.

Az ellenzéki képviselő úgy mért alig kivédhető csapást a határzárra, hogy az iránt érdeklődött: a védelem dologi kiadásaira fordított 198 milliárd adóforintból mennyit költött el a kormány nyilvános közbeszerzésen. Igen, valóban ilyen aljas lehet egy országgyűlési képviselő, hogy azt firtatja: az átláthatóságot hirdető kormány valóban átláthatóan költötte-e el az adófizetők pénzét.

De nem kell aggódnunk: Pintér Sándor egy pillanatra sem inog meg. “Sajnálattal látjuk, hogy ön, az MSZP, ahogy a bevándorláspárti ellenzék többi tagja és a Soros-hálózat is a magyar határvédelem állandó támadásával és megkérdőjelezésével próbálja saját bevándorláspárti-politikáját igazolni. A határvédelem csak azoknak nem érdeke, akik be akarják engedni az illegális és gazdasági bevándorlókat.” – írta kimerítő és minden részletre kiterjedő válaszában a belügyminiszter. A konkrét válasz pedig az elköltött, közel 200 milliárdról: na, az nincs. Pintér nemes egyszerűséggel nem válaszol a feltett kérdésre.

Félreértés ne essék: teljesen reális, hogy nemzetbiztonsági és katonai területen indokolt lehet zárt, meghívásos közbeszerzést lefolytatni, vagy egyszerűen megbízni egye kiválasztott céget a munkával, eszközök, szolgáltatások beszállításával. Elvégre a közbeszerzés kiírásakor a technikai leírásban olyan titkok kerülhetnének ki, amelyeket minden ország – okkal joggal – véd. Azonban szinte kizárt, hogy csak ilyen közbeszerzés történne a határvédelemmel kapcsolatban. Elvégre a földmunkák, az ott állomásozók élelmezése, a szennyvízkezelés, számtalan napi használatú cikk beszerzése bizonyosan nem lehet államtitok. Ennek ellenére Pintér meg sem próbálja megmondani: milyen módon használta fel a kormány az adófizetők pénzét.

Azt viszont egyértelművé teszi: aki erről kérdez, az hazaáruló Soros-bérenc migráncssimogató. Mert a közpénzek felhasználásáról érdeklődik. Szerintünk pedig, aki ezt beveszi, az hazaáruló Orbán-bérenc Fideszsimogató.

Facebook Comments