Híres színészek próbálták kimondani Farkas Franciska önálló estjének címét

Híres színészek próbálták kimondani Farkas Franciska önálló estjének címét

Nehéz szó. Nem mindenkinek ment. Önnek sikerül?

26231810_1523580777695523_7536518071614065756_n.jpg

Egész évadra leszerződtette Farkas Franciska önálló estjét a Thália Színház. Az Aranyélet és a Brazilok sztárja a különböző szereplők bőrébe bújva Gorkij: Makar Csudra című novelláját mutatja be. Ennek apropójából nemrég a színésznő Facebook oldalán kis videók tűntek fel, amelyekben Koltai Róbert, Gryllus Dorka és más híres művészek próbálják kimondani a Makar Csudra nevet. A vicces videókról és az önálló estről Németh Gábor beszélget a színésznővel. Ráadásul közzé tettek egy felhívást is, ami által bárki bekerülhet Farkas Franciska legújabb videójába.

 Farkas Franciska saját ajánlója önálló estjéhez:

“A Makar Csudra gyerekkorom egyik meghatározó meséje. Édesanyám és édesapám miatt zsigeri rajongással kötődöm ehhez a történethez, az évek során azonban szélsőségesen váltakozott a véleményem a novelláról:volt, hogy beleszerettem, volt, hogy meggyűlöltem, de ami változatlan maradt, hogy a mai napig fel tud háborítani, ordítani lenne kedvem: „De miért???”

A kérdésemre kérdéssel válaszol a mese. Olvassuk egymást, lassan 30 éve. És egyre kevésbé igénylem a választ.„Jössz-mégy? Jól teszed! Nagyszerű sorsot választottál. Járj, kelj, nézz szét a világban, és ha eleget láttál, feküdj le, és halj meg. Ennyi az egész!”

Facebook Comments