Göncz patkány, Kant meg nem volt túl okos – kormányzati trollok osztják a hülyeséget közpénzen az Echo tévén

Göncz patkány, Kant meg nem volt túl okos – kormányzati trollok osztják a hülyeséget közpénzen az Echo tévén

Mestertroll – közpénzből kitömött adónál, közpénzből nyomják a Fidesz-propagandát és úgy csinálnak, mintha valami laza, kúl csávók lennének.

ambrozy-aron.jpg

Pedig csak simán gerinctelen, bunkó gyűlölködés, amit közpénzen elénk tesznek a Keménymag című műsorban. Az Echo Tv, a magyar Zuckenberg (Pénztáros Lőrinc) zsenialitásából (és a magyar adófizetők milliárdjaiból) fakadt propagandatévében az élet gyönyörű: a fejére nőtt bézbólsapkával, vagy éppen szuperhősös pólóban mereng a Keménymag című műsorban a kormánypropagandisták szerencsésebbje, akinek nem az Origóban kell éppen a híreket narancsosra festenie, vagy a Facebookon a központ által kiosztott, előre gyártott mémeket kiraknia ingyen.

A poénosnak szánt megjegyzések, amivel a napi híreket kommentálják, igazából szánalmasak és izzadtságszagúak –

nagyon nehéz lazának és kúlnak lenni azzal a tudattal, hogy hány magyart lop éppen meg az ember és hány segget kellet kinyalnia, hogy idáig juthasson.

A számtalan gyomorgröcsös és fasisztoid beszólásból kettőt válogattunk ki Ambrózy Árontól (választhattuk volna a többi propagandista férget is, de ahogy Ambróczy erőlködik, hogy laza maradjon a legsuttyóbb, bár Jeszi se semmi, a 8 általánost végzett államipárti DJ-rendész, de őt majd legközelebbre hagyjuk).

 

Az első esetről a Mérce.hu számolt be. Azt írták, hogy a műsorban feljön a téma a hármas metró megállóinak átnevezéséről (az orosz szálról semmi, sem a korrupcióról), és az Árpád-híd megállót Göncz Árpád városközpontra cserélnék. Az Echo Tv-ben persze azonnal feljön a szar a lefolyóból és miről indul be a beszélgetés: hogy Göncz Árpád besúgó volt-e a rendszerváltás előtt.  

“Miközben akasztottak a szomszéd cellában ő angolul tanulhatott”

– dobta fel a labdát a műsorvezető, sejtető bizonyítékként használva egy álösszefüggést (akasztottak cellában?).

A kiváló kompánia arra a megegyezésre jut, hogy a besúgó-dolog csak pletyka, de a ballib média „jóságos öreg bácsinak” festette le Gönczöt. Hogy ehelyett az elhunyt, köztiszteletben álló köztársasági elnök kicsoda volt valójában, azt a Pesti Srácok propagandistája, Ambróczy így foglalja össze:

“Göncz egy becsületes talpig férfi volt aztán kilencven után egy patkánnyá változott. Tehát nem ’90 előtt volt patkány, hanem ’90 után lett az.”

A Gyűrűk ura lefordításáról is elmondja a véleményét: “óriási nagy bűncselekmény” volt.

A Mérce.hu megjegyzi: végülis állami pénzen, egy túlhatalommal rendelkező kormányt támogatni és lejárató cikkeket írni az ellenzékről sokkal nagyobb erkölcsi és intellektuális teljesítmény is.

A lázadó propagandista egyébként, amióta az ominózus mondatát kiejtette kicsis záján, váltig tagadja, hogy iylet mondott volna, sőt, azt állítja, hogy ő még meg is védte az elhunyt politikust. Ráadásul a saját pestisrácokos blogján nyalogatja a sebeit, mondván „rászálltak” és őt most „gyalázzák” a mocskos ballibek. Na ja, a kiskutyáknak is bele kell néha verni az orrát a saját kakijába, amíg megtanulják: nem szarunk a nappali közepére.

Ez a Fidesz nagyon konzervatív, erősen értékalapú, családközpontú, keresztény-szemléletű világa: ha egész életedben politikailag és intellektuálisan is, legjobb tudásod szerint szolgáltad a nemzeted, a legnehezebb helyzetben is helyt álltál, majd jól lepatkányoz a közpénzből felpumpált propagandatévében egy „lázadó” és “laza” propagandista.

A másik kis megjegyzés az igazi intellektust csillogtatja meg Ambórczytól, ehhez már nem is fűzünk semmit hozzá:

 

Facebook Comments