Orbán ordító emberének családját tönkretették a kommunisták, erre ő belépett közéjük

Orbán ordító emberének családját tönkretették a kommunisták, erre ő belépett közéjük

Hiába, fiatal volt és kellett a pénz.
go.jpgGajdics Ottó, a kormánypropaganda és a Mészáros-művek egyik zászlóshajójának főszerkesztője nagyon gyűlöli a kommunistákat. Ez még annak a másik zászlóshajó (csak a Habony-műveké) főszerkesztőjének (képzavar) is feltűnt, aki általában mellette ül a tévéműsorokban, hogy vállt vállnak vetve harcoljanak az aktuális ellenség ellen.

G. Fodort tudniillik annyira érdekli harcostársának személyisége és saját(khm) véleménye, önálló ítéletei, hogy interjút készített és közölt vele saját lapjában. Hátha akad még olyan, akinek az ordító ember újat tud mondani.

Gajdics mintha mindig le lenne maradva egy brossúrával, neki az aktuális ellenség mindig az egykori: ő engesztelhetetlenül gyűlöli a kommunistákat. Az interjúban el mondja, miért.

  • Mert a kulák nagyapját félholtra verték Nyírbátor főterén.
  • Mert az apját nem vették fel a TF-re (szerinte politikai okokból).
  • Mert anyjának bátyja börtönbe került fegyverrejtegetésért.

Ezeket ő maga állítja.

Tehát a kommunisták hetedíziglen tönkretették az ő családjának életét, és ezt nem tudja nekik megbocsátani. Gajdics annyira, de annyira dühös volt emiatt a kommunistákra, hogy

pusztító haragjában gyorsan be is épült közéjük.

A rendszerváltozás előtt, amikor hatalomon voltak, és náluk volt a guba, meg ott lehetett karriert csinálni, akkor Gajdics Ottó nemcsak tagja lett a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetségnek, de megszűnéséig annak egyik helyi vezetője (akkori kifejezéssel: titkára) is. 

Most képzelhetjük, mi lett volna, ha ez az engesztelhetetlen antikommunista nem gyűlölné ennyire a komcsikat.

Mellesleg az interjú további részében Gajdics szerkesztő gúnyos megjegyzéseket tesz azokra az emberekre, akikből már

kiveszett minden morális gátlás.

Facebook Comments