Bicskanyitogató variációk egy témára: naponta használják a fideszesek az ovisokat a kampányban

Bicskanyitogató variációk egy témára: naponta használják a fideszesek az ovisokat a kampányban

Egymás után számolnak be a lapok arról, hogy óvodás csoportokat vezényelnek a fideszes potentát különböző átadóira, rendezvényeire.ovisok_simicsko.jpeg

A minap Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda fideszes országgyűlési képviselője és emberei elé ültették ki az őrmezei Napsugár Óvoda ovisait, aztán pedig egy januári fotó fordult meg a médiában, amelyen Ovádi Péter, a Fidesz veszprémi képviselőjelöltje kivezényelt óvodások előtt beszél egy havas mezőn.

A Honvédelmi miniszter a Facebookon azt írta:

Több mint 50 millió forintból korszerűsítettük a Napsugár Óvodát Őrmezőn. A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére.  Nagy örömömre szolgál, hogy számos óvoda újult meg az elmúlt időszakban Újbudán, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a jövő nemzedéke megfelelő környezetben nőjön fel.

Az ovisok nyilván imádták a nyakkendős bácsit hallani az energetikai korszerűsítésről, amely ráadásul EU-s pénzből valósult meg. (Brüsszelt megállítottuk!)

Ovádi Péter is a Facebookra tette fel az óvodásos képet, amelyre a Szabad Pécs egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét. A fotó január 15-én készült Nemesvámoson, amikor letették a leendő, EU-s és magyar állami támogatásból épülő új óvoda alapkövét. 

ovisok_ovadi_peter.jpg

Pont két hónapja írtunk a csepregi fideszes politikusról, aki “kedves népszokás” keretében a hideg aszfalton térdepeltette az óvodásokat az új utcai burkolat átadásán.

Facebook Comments