Komondoros Juhász Péter, avagy kettős mérce a bántalmazó politikusoknál

Komondoros Juhász Péter, avagy kettős mérce a bántalmazó politikusoknál

juhasz-peter.png

Juhász Péter körül az elmúlt hónapokban elég forró volt a levegő a csepeli ügy kapcsán, a legfrissebb botránya viszont még a legelkötelezettebb hívei körében is kétkedésre kellene, hogy okot adjon. Ám a bőszen és joggal “vakkomondorozó” ballib értelmiség és politikai körök most hallgatnak, ami mélyen elszomorító jelenség.

Az Együtt elnökének a folyamatban lévő gyermekelhelyezési pere kapcsán derült ki, hogy vélhetően több alkalommal volt elkövetője családon belüli erőszaknak, amit virágnyelven be is ismert. “Dulakodtunk”, ugye. Juhász a volt élettársával való együttélése során több alkalommal bántalmazta a nőt, sőt, előfordult, hogy benyugtatózva a lakásba zárva tartotta napokig. 

[…] Csernus Imre, pszichiáter is […] beszámol arról, hogy a sokéves füvezés teljesen torzítja, kifordítja a személyiséget. Vagyis nyilvánvalóan Juhász is a drog miatt vált ennyire agresszívvá” – szerepelt az Origo cikkében néhány napja amely állítás ha igaznak bizonyul akkor a képviselőnek a családon belüli erőszak elkövetésén felül más bűntettekkel is számolnia kell. Legalábbis kellene, ugyanis pártfogói még ebben a helyzetben is jobb megoldásnak tartják a hallgatást, annak ellenére, hogy a bántalmazással kombinált drogfogyasztás bőven kimeríti a hatályos Btk. több olyan tételét amely miatt az Együtt elnökének a tüntetések helyett a börtönben lenne a helye. 

A Bors cikke szerint a politikus több alkalommal fogyasztott a gyermekei előtt kábítószert amely még a legliberálisabb tekintetben sem tekinthető bocsánatos bűnnek, ugyanis a marihuánalegalizáció mellett lobbizó szakemberek véleménye is megegyezik egy pontban: a gyermekek fejlődését súlyosan károsíthatja a drogfogyasztás, azt pedig talán nem kell magyarázni, hogy egy marihuánafüsttel teli lakásban nem csak az szív az anyagból aki szeretne. 

Juhász drogfogyasztásáról készült egy rendkívül jó összefoglaló amelyet itt tekinthetnek meg:

Juhász Péter a drogos

Juhász Péter a drogos

Közzétette: JuhászFigyelő – 2018. február 16.

Facebook Comments