A Fidesz azzal kampányol, hogy az ellenzéki szavazók elmebetegek

A Fidesz azzal kampányol, hogy az ellenzéki szavazók elmebetegek

Kb. 3 millió választó épelméjűségét vonta kétségbe Bencsik András. ba_1.jpg

Finoman szólva is válságban van a Fidesz-kampánya a Tiborcz-ügy és a hódmezővásárhelyi vereség után, amit az is jelez, hogy be kellett vetni a stratégiai tartalékot.

A lenyúlt közpénzekből finanszírozott Mészáros-birodalom tévéjének politikai megmondóműsora, a Sajtóklub is járja az országot, hogy a nem teljesen fideszes, de azért nyerhető gondolt körzetekben megerősíts a hívek elszántságát.

Bayernek, Huthnak és a két Bencsiknek szombaton, Szolnokon 2 dolga volt:

  • megmagyarázzák a hódmezővásárhelyi Sztálingrádot,
  • elmagyarázzák, hogy miért is nem lopás, ha Mészáros (akitől papíron a fizetésüket kapják) és Tiborcz a közpénzeket fosztogatja.

Az előbbire az a vonal, hogy pont jókor jött ez a vereség, az utóbbira meg az, hogy 2 sikeres üzletemberről van szó, akik már 8 éve is milliárdosok voltak. Ami persze nettó hazugság, különösen a 29 éves Tiborcz esetében nevetséges.

Bencsik András mondjuk egy földalatti kutyaólban tölthette az elmúlt néhány évet, annak alapján, hogy szerinte a Fidesz hisz a “szeretet és összefogás” erejében. Az meg külön vicces volt, hogy az ellenzéktől éppen ő kérte számon az elvhűséget. Azonban a hódmezővásárhelyi tragikus események elemzése közben Bencsiknek a következő szaladt ki a száján:

Egy másodperce, de csak egy másodpercre képzeljük el, hogy a hódmezővásárhelyi példa végigszáguld az országon, és ez a zombi- vagy horrorkoalíció győz. Hát ennek a koalíciónak a 88 százaléka másnap kinyitja a határokat. Eleve, már csak azért is, mert a szavazóikat akarják behozni, hiszen

rájuk nem nagyon szavaznak egészséges, épelméjű emberek.

A videón 13.50-től: 

Tehát a volt munkásőrnek sikerült eljutni onnan, hogy az ellenzék győz (tehát volt elég szavazója) odáig, hogy az ellenzéknek nincs elég (épelméjű) szavazója, ezért importálni kénytelen.

Ráadásul éppen a hódmezővásárhelyi példából indult ki, ahol az ellenzék éppen győzött, amivel 13 ezer hódmezővásárhelyi szavazót elmebetegezett le.

Illetve nyilván a többi hárommilliót is, akik a közvéleménykutatások szerint ellenzéki pártra vagy jelöltre terveznek szavazni. (2014-ben 2,7 millióan szavaztak a Fidesz-KDNP ellen, akkor ennyi nem egészséges, nem épelméjű ember élt az országban. Azóta többen vannak.)

Bencsik különös logikájú, csak egy párhuzamos világban érthető okfejtése után Bayer diszkréten kuncogott.

Facebook Comments