Lázár Jánost saját videója cáfolja

Lázár Jánost saját videója cáfolja

Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba.lazvid.jpg

Lázár János, akit azzal vádoltak a kormányoldalon, hogy elrontotta hódmezővásárhelyi polgármesterválasztást, mert csupa helyi üggyel kampányolt, ahelyett, hogy átvette volna az országos uszítást, meaculpázott, és megtörten csinált egy

nyíltan rasszista kampányvideót.

Elment Bécs egyik meg nem nevezett kerületébe, és szomorú hangon közölte

  • az utcák piszkosak,
  • nagy a bűnözés
  • és sok a bevándorló.

Éppen csak nem nevezte no-go zónának, de az vicces lett volna, ha már egyszer odament. Mellesleg ennyire piszkos utcákat azért a magyar városok mindegyike elfogadna magának.

A videóban a kancelláriaminiszter a fehér keresztényekért aggódott:

Meglátjuk, ha az ellenzéki pártok beengedik a bevándorlókat, akkor 20 év múlva milyen lesz Budapest. Lehet, hogy ilyen. (…) Ha beengedjük őket, és itt fognak élni a mi városainkban, akkor ennek is bűnözés, szegényedés, kosz, piszok és lehetetlen városi körülmények lesznek a következményei. Ha bejönnek, ez a folyamat megállíthatatlan.

lazvidkep.jpgNos, egyrészt, ha akarnának, már most is bejöhetnének: a schengeni határok mind a 2 irányban nyitottak, de valahogy mégsem akarják elárasztani Magyarországot a nemfehér, nemkeresztény, koszos, piszkos, szegény bűnözők.

Másfelől azért ezek a (Lázár szerint) “lehetetlen városi körülmények” fehér és keresztény magyarok milliói számára jelentenének felemelkedést.

Ugyanakkor az téved sokat, aki a múlt század 30-as, 40-es éveinek szélsőjobboldalára asszociál a nemfehér, nemkeresztény, koszos, piszkos bűnözőkről: a Fidesz végleg elment a szélsőjobb legszélére, és most már

nem szégyenli, hogy neonáci.

Lázár a videót eredetileg a Facebook-oldalára töltötte fel, jobb értésű honfitársaink leszedették a céggel. Lázár és a Fidesz arra foga hivatkozni, hogy ez beavatkozás a választási kampányba és cenzúra, miközben csak vannak még olyan helyek a világon, ahol nem tűrik a nyílt rasszista uszítást.

A videó a Youtube-on még megtekinthető, érdemes figyelni a bevándorlónegyed teljesen rendezett, biztonságos, kulturált és európai körülményeit, amelyek úgy elborzasztják Lázár Jánost.

Facebook Comments