Itt az eredménye a Lipótmező bezárásának: ifjabb Lomnici szabadon garázdálkodik (Frissítve: Lomnici reagált)

Itt az eredménye a Lipótmező bezárásának: ifjabb Lomnici szabadon garázdálkodik (Frissítve: Lomnici reagált)

20170707_15_focuspoint_926x504.jpgZárt elmeosztály híjján komoly pszichotikus tüneteket produkálók garázdálkodhatnak szabadon. Ifjabb Lomnici Zoltán például liberális alkotmánybírákat és bécsi sariarendőröket delirál.

A nagyon Civil Összefogás Fórum – azért is tud annyira civil lenni, mert kizárólag a Fidesz pártalapítványától és állami cégektől fogad el pénzt – szóvivője, a magát alkotmányjogásznak tituláló ifjabb Lomnici Zoltán ezúttal, szigorúan civil minőségében, s mint tudjuk, a civilek nem politizálnak, hisz erre senki nem választotta meg őket, pestszentimrei–pestszentlőrinci választókerületben korteskedett a helyi fideszes jelölt, Kucsák László mellett. Lomnici másfél órás beszédének főbb állításai:

– a migránsok már nem csak a kultúránkat fenyegetik, de az egészségünket is, hiszen Nigériában a lakosság többsége AIDS-fertőzött, emellett behoznak olyan dolgokat, mint az ebola, nílusi láz, és a fertőzés útján terjedő rák.

– Bécsben már saríarendőrök járják az utcákat, és büntetik az embereket nyilvános alkoholfogyasztásért, a nőket túl rövid ruhákért és kutyasétáltatásért.

– Az ultraliberális alkotmánybírósági ítéletek miatt a közszereplőknek el kell viselniük a kritikákat, és néha úgy érzi, hogy „lejt a pálya”, az ellenzéknek kedveznek az alkotmánybírósági döntések.

Magára vessen az az ország, amely nem tart fenn megfelelő egészségügyi ellátást a súlyos mentális zavarokban szenvedőknek.

Néhány apróság ifjabb nagyon civil Lomnici kijelentéseihez:

– kétségtelen, hogy Nigériában nagyon komoly problémát jelent a lakosság AIDS-fertőzöttsége, ám a 182 milliós ország felnőtt lakosságának “csak” 3,2 százaléka fertőzött. Bár ez is rettenetesen nagy szám, a közelében sincs az alkotmányjogász fantazmagóriájának.

– Bármennyire is rémisztőek a migráncsok, fertőző rákot még ők sem tudnak terjeszteni, ilyen ugyanis nincs. Bizonyos, hogy a CÖF-ös zseni tudja, hogy Soros titkos laborjában, rögtön a földrengésgép mellett már fejlesztik a rettegett biológiai fegyvert, amitől mindenki agydaganatot kap, aki támogatja a kerítést – de szerencsére Lomniczinak nincs félni valója az ilyen fenyegetéstől.

A New York-i székhelyű Mercer üzleti tanácsadó cég már soha nem látott módon beavatkozik a magyar választásokba, fenyegetve az ország szuverenitását. Ezek a szemetek ugyanis – tudjuki érdekében – épp a választások előtt adták ki a minden évben megjelenő listájukat a legélhetőbb városokról. A cég 231 nagyvárost vizsgált meg az ott dolgozó külföldiek szempontjából számos tényezőt figyelembe véve, amelyek között a politikai stabilitás, egészségügy, oktatás, bűnözés, szabadidős és sportlehetőségek is szerepeltek. Hát nem megint Bécs lett az első – immár kilencedik éve egyfolytában? Persze, tudjuk miért: New York-iak, mint Gyuri bácsi – azok szeretnek ám sariarendőrség alatt élni. Meg a többi tudjukki. Minket nem vernek át. Még hogy Budapest a 76. a listán? Mert hiányzik nekik a saria, azért.

– Az Alkotmánybíróság olyan ultraliberális, hogy kizárólag Orbán Viktor által kiválasztott tagjai vannak. Ott ül Polt Péter egykori helyettese, Orbán volt minisztere, több egykori jobber országgyűlési képviselő – egyszóval mind jól kipróbált, lojális pártkatona. Olyan ultraliberálisok ők, hogy a fal adja a másikat. Legutóbb például úgy találták, igazán nagyon szuper, hogy a Fidesz választási rendszerében kamupártok tucatjai nyúlhatják a közpénzt, másolhatják szabadon a Fidesz ajánlóíveit, zavarhatják meg a választókat. Nincs ezzel semmi gond! Mindez a magyar demokrácia legnagyobb dicsőségére történik. Hát ennyire ultraliberálisok ők.

A legnagyobb jóindulattal javasoljuk mindenkinek ifjabb Lomnici környezetében: vigyék orvoshoz ezt a jobb sorsra érdemes fiatalembert. Elképzelhető, hogy szakszerű kezelés mellett még akár rendes, kétkezi munkát is el tudna végezni. És ha Magyarországon nem találnak megfelelő, bentlakásos intézményt a számára, a pletykák szerint a közeli Grazban is működik ilyen műintézmény.

UPDATE:

Ifj. Lomnici pénteken levelet küldött a B1 blognak, amelyben előadja, hogy amiket mondott, azokat idézte, neki alig-alig van köze hozzá, valamint egyes – évekkel ezelőtti – eseteket hoz fel az általánosításaira bizonyítékként, és ad elő jellemzőként.

Továbbá – és főként – a cikk eltávolítását követeli a szólás- és sajtószabadság legnagyobb dicsőségére.

Íme a teljes levél:

tartalom_eltavolitasa_iranti_kerelem_b1blog_18-03-23-1.jpgtartalom_eltavolitasa_iranti_kerelem_b1blog_18-03-23-1.jpgtartalom_eltavolitasa_iranti_kerelem_b1blog_18-03-23-2.jpg

Facebook Comments