Orbán megint hazudott egy pofátlant a bevándorlásról

Orbán megint hazudott egy pofátlant a bevándorlásról

Teljesen hülyének nézi a saját szavazóit.oviktor.jpg

A kampány összes nyűgét a nyakárba vevő miniszterelnök saját Mészáros Lőrinc tévéjébe látogatott, ahol Bayer pártszolgálatos alákérdezéseire például a következőt tudta mondani:

Ha elhibázzuk a választást, és bevándorlóország leszünk, akkor a kevert népességű Magyarországot már nem fogjuk tudni visszaváltoztatni. Aki bejön, itt marad.

Aki bejön, itt marad. Ezzel csak egyetlen probléma van: hazugság. Annyira, hogy szó szerint a teljes ellenkezője igaz.

Orbán állításával szemben ugyanis a valóság az, hogy szinte senki sem maradt itt eddig, és semmi okunk azt gondolni, hogy ez valaha is – legalábbis a közeli jövőben – másként lenne.

  • 2015-ben például, amikor Magyarország érintett volt egy migrációs krízisben, 400 ezer ember (menekült, migráns, bevándorló) vágott át az ország terültén a Balkán felől jövet Nyugat-Európa irányába, de egyetlen egy sem maradt közülük nálunk.
  • Továbbá az utóbbi 3 évben befogadott több mint 2000 menekült 90 százaléka – kihasználva a schengeni övezeten belüli szabad mozgás lehetőségét – azonnal elhagyta Magyarország területét.

Tehát aki eddig bejött, azonnal tovább is ment. Ebből következtet Orbán arra, hogy aki ezután bejön, az itt marad.

És ez a Fidesz kampányának kulcsüzenete.

Ott tartunk, hogy Magyarország miniszterelnöke nyílt, pofátlan, viszont legalább könnyen lebuktatható hazugsággal kénytelen kampányolni a hatalmon maradása érdekében, még saját szavazótáborát is kénytelen megvezetni, hogy legalább ők a pártjára szavazzanak.

Teljesen hülyének nézi a saját szavazóit. Ha mindezek után nyer a választáson, akkor igaza is lesz.

Facebook Comments