Reanimált politikai zombi: Rogán visszatért, sorosozott és választási manipulációról beszélt

Reanimált politikai zombi: Rogán visszatért, sorosozott és választási manipulációról beszélt

Mármint, természetesen az ellenzék mögött álló Soros György próbálta manipulálni a választást.rogan.jpg

Juhász Péternek, aki Rogán milliárdos korrupciós ügyeit elkezdte felgöngyölíteni, össze kell kalapoznia a kampánytámogatást. Rogán pedig él, virul, visszaért és felolvasta a kormánypropagandát a kormány által ellenőrzött közmédiában. A kormánypropagandát irányító Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában megkérdőjelezte a választások tisztaságát. Azt állította:

A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és

Soros György

pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét.   

A választási eredméyneket úgy kommentálta, hogy szintén

Soros György

próbálta manipulálni a választásokat:

A magyar emberek egyértelműen azt szeretnék, ha Magyarország megmaradna magyarnak,

Soros György

meg eközben ellenzéki pártok és “önmagukat civilnek nevező szervezetek” támogatásával akarta manipulálni a választást.

 

A tegnapi esti tüntetésről kijelentette, hogy igazából nem is az ellenzék pártjai állnak mögötte, hiszen őket is kívülről mozgatják. Méghozzá Tudjukki,

Soros György

 

A propagandaminiszter szerint a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét. Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs több jogorvoslati kezdeményezés, mint négy vagy nyolc éve. (Hiszen egyelőre nem is lehetett jogorvoslatot benyújtani a választás eredményével kapcsolatban, hiszen a végeredmény is csak most érkezik.)

A miniszter “politikai bolhacirkusznak” nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy a kormány erős felhatalmazást kapott

  • az EU,
  • az ENSZ

vagy épp

Soros György

törekvéseivel szemben.

 

Megjegyezte, hogy

Soros György

szervezetinek “irgalmatlanul sok pénz”, világszerte csaknem 16 milliárd dollár áll rendelkezésükre. Arról egyáltalán nem beszélt, hogy a kormánya az utóbbi nyolc évet közpénzen végigkampányolta, többek között a szomszédja hány milliárdos közbeszerzést nyert a különböző kormányzati kampányokra. Arról sem beszélt, hogy az ellenzéknek tized annyi kampányköltsége sem volt, sem pedig lehetősége a megszólalásra, hiszen a Fidesz a média vagy részét erőszakkal foglalta el, vagy felvásárolta.

A riporter az új kormány felől is érdeklődött, Rogán elmondta, hogy a kormányzat szerkezete átalakításra szorul, mivel – mint fogalmazott – a világ is megváltozott és új kihívások keletkeztek. Az új kihívásoknak megfelelő új szerkezet kell – tette hozzá; a következő kabinet legkésőbb május végén elkezdheti a munkáját.

Az új kormány várható intézkedései közül kiemelte

  • a családtámogatások bővítését és
  • a határozott fellépést a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében (vagyis belengette, hogy megpróbálják rendszabályozni majd a Facebookot is). 

A B1 szerkesztősége maga is kint járt a szombati tüntetésen, le is fényképezték Soros György két ügynökét, ahogy a migráncsokat becsempészve próbálják meg megdönteni a keresztény, fehér magyar kormányt (irónia):

soros_ugynok_tuntetes.jpg

Facebook Comments