5 bizarr, filmbe illő történet különös ikerpárokról

5 bizarr, filmbe illő történet különös ikerpárokról

1_11.jpg Sokszor hallani arról, hogy ikrek párokkal különös, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Megérzik egymás gondolatait, ugyanakkor szólalnak meg, vagy épp egyszerre mozdulnak. Ez azonban mind semmi az alábbi történetekhez képest. Az alábbi 5 ikerpár sztorija filmbe illő, sőt, van amelyik egyenesen horrorfilmbe illő.

Különválasztva is ugyanazt az életet élték

web1_jim10001smaller.jpg

Ha két ember együtt él, sok esetben felveszik egymás szokásait. Az egypetéjű iker James Lewis és James Springer azonban úgy élték ugyanazt az életet, hogy nem is ismerték egymást. Az ikerpárt születésükkor szétválasztották, és csak sok évvel később találkoztak. Ekkor derült ki, hogy James Lewis és James Springer is egy-egy Linda nevű nőt vett feleségül, majd mindketten elváltak, és mindkettőjük második feleségének a neve Betty volt. Ráadásul mindketten James Alannek nevezték el fiukat.

Szülés egy napon

ashlee-spinks-and-andrea-springer-are-twin-sisters.jpg

Ashlee Spink és Andrea Springer nem csak születésüket, de babáik születését is egy napra időzítették. Mindketten ugyanazon a napon adtak életet gyermekeiknek, ráadásul mindketten ikreket szültek.

Közös születés- és halálnap

maxresdefault_5.jpg

Egy finn ikerpár nem csak a születésük, de haláluk dátumán is osztoztak ráadásul úgy, hogy egyikük sem természetes halált halt. 72 éves korukban az egyik ikert elütötte egy autó biciklizés közben. Két órával később, ugyanazon az úton, másfél kilométerrel odébb a másik ikertestvért is elütötték.

Lelki társak

wedding-cake.jpg

Az Egyesült Királyságban előfordult egy olyan különös eset is, hogy egy ikerpár véletlenül összeházasodott. Külön nevelkedett, szüleik hosszú éveken át titkolták előlük, hogy ikertestvérek. A fiatalok azonban szüleik tudta nélkül megismerkedtek, és egymásra találtak. Úgy érezték, egymás lelki társai, és anélkül, hogy tudtak volna rokoni kapcsolatukról, összeházasodtak. Amikor a dolog kiderült, 2008-ban a brit bíróság érvénytelenítette a házasságukat vérfertőzés miatt.

Horrorisztikus iker

sanju-bhagat-pregnant-man.jpg
Sanju Bhagat Indiában született, és egész fiatalkorát megkeserítette egy hatalmas duzzanat, ami a hasában volt. Felnőtt korára végre vállalkozott rá, hogy eltávolítsák a testében lévő “tumort”. Az orvosok azonban az operáció közben megdöbbenve tapasztalták, hogy nem tumorról van szó. Sanju saját torz ikertestvérének maradványait rejtette a nagy duzzanat.

Forrás: FashinBeams

Facebook Comments