Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia, hogy a lilák azt éneklik, „Elbuktad, Viktor, elbuktad”  

Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia, hogy a lilák azt éneklik, „Elbuktad, Viktor, elbuktad”  

Csinált magának egy focicsapatot, de csak a neki nyalizós NER-elit szurkolt nekik, senki más. orban_szomoru2.jpeg

Tegnap játszott az Orbán Viktor-Mészáros Lőrinc-dreamteam (a Felcsút) az Újpesttel (amit egyesek szerint hamarosan NER-esítenek és megvesznek a belga tulajdonosától) a Fradi stadionjában (Orbán Viktor emberének csapata), a Fidesz házi bajnokságban, a labdarúgó NBI-ben.

(A Ferencvárost egyébként az akkor még miniszter Seszták Miklós másodosztályú csapata, a Kisvárda verte ki. A Kisvárda a napokban feljutott az NBI-be, tovább bővítve a NER-csapatok számát.)

Ami még abszurdabbá teszi mindezt, Orbán Viktor saját maga vallotta be korábban, hogy

hamarabb volt Újpest-szurkoló, mint fideszes.

A két csapat természetesen Orbán Viktor és a NER-elit jelenlétében csapott össze: ott voltak a miniszterek, fideszes potentátok és a közbeszerzések örök nyertesei is, mind a VIP-páholyban.

orban_szomoru3.jpeg

A meccset végül 11-esekkel az Újpest nyerte, de sokkal inkább arról marad emlékezetes, hogy az a Fradi-szektor majdnem teljesen üresen kongott, kivéve a Puskás Akadémia növendékeit az egyenpólókban („Hajrá, PAFC!”, azaz Puskás Akadémia Futball Club) és arról, hogy az Újpest szurkolók nem kímélték Orbánt.

„Elbuktad, Orbán, elbuktad!”

– üvöltötték az Újpest-szurkolók, amikor a csapatuk végül szánalmas 11-esekkel megverte a PAFC-ot. (Maradjunk hűek az elnevezéshez.) 

És ezt Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia – állítólag mosolygott. 

De szegény Pintér Attila is sörzuhanyt kapott a nyakába – abból a szektorból, ahol a meghívott vendégek és a Felcsút-szurkolói ültek:

 

De legalább a kétharmad megvan!

(Fotók: 444, Botos Tamás)

Facebook Comments