Bayer: a bevándorlók befogadása nagyobb bűn, mint a holokauszt

Bayer: a bevándorlók befogadása nagyobb bűn, mint a holokauszt

Nettó nácibeszéd a kormánypropagandában. 3 év börtön jár érte, de biztos feltörték Bayer Zsolt számítógépét is.bayer-zsolt-magyar-hirlap_2.jpg

A Fidesz megtámadta Németország budapesti nagykövetét. Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosára bízták a feladatot, hogy kényszerítse térdre a berlini kancelláriát, de Bayer Zsolt – szokásához híven – ezúttal is túllőtt a célon.

Az európai zsidóság kiirtásának részben megvalósuló tervéről ír, bár azt a szót, hogy holokauszt nem írja le, valószínűleg azért, mert az ő közönségének nem tetszene:

Önök például immáron több mint hetven éve megszállottan és önsorsrontó módon ostorozzák önmagukat – értsd: az egész német nemzetet! – a második világháború bűnei miatt, immáron a negyedik generáció születik meg lassan, amelyiknek szembe kell néznie az örök és jelek szerint soha el nem múló német lelkiismeret-furdalással, önostorozással, kisebbrendűségi érzéssel és frusztrációval,

csak azért,

mert dédszüleik elkövettek egyszer valami szörnyű bűnt.

A holokausztért persze nem a náci Németország és Horthy Magyarországa, illetve azoknak vezetői a felelősek, hanem a britek, a franciák és az amerikaiak:

(Egy szörnyű bűnt, amelyért persze

súlyos felelősség terheli az első világháború győzteseit,

a leginkább a németséget és a magyarságot megalázó, nyomorba döntő, cinikus, kegyetlen és aljas antanthatalmakat, amelyek idestova száz éve mossák kezüket, és az igazságosztó, továbbá a morális orákulum szerepében tetszelegnek. Miközben ők az egyedüli felelősei a második világháború kitörésének, és így társtettesei a második világháború minden iszonyatának.)

Tehát végsősoron mindenért ők a felelősek, még egy gyilkosságért is, amit a német szélsőjobb felkapott:

Igen, egyebek mellett ennek a német önostorozásnak, beteg frusztrációnak, önsorsrontó kollektív elmebajnak következménye Susanna Feldmann halála. A lelkét, tartását, hitét, hagyományait és múltját vesztett németséggel ugyanis bármi megtehető.

És ez így folytatódik tovább. A németség frusztrált és beteg, megkérdezése nélkül – nem zavarja Bayert, hogy tavaly ősszel választás volt Németországban – és akaratuk ellenére rájuk lehet szabadítani az egész harmadik világot, Afrikát, a Közel- és Távol-Keletet:

Ezért és így vannak önöknél az integrálhatatlan, Euró­pával összeegyeztethetetlen,

ellenséges és tökéletesen haszontalan, mindenre alkalmatlan milliók.

(…) Döntő többségük nem is akar, a maradék nem tud, mert nem ért semmihez, amire a német iparnak vagy szolgáltatásnak szüksége lenne, a nyelvet nem beszéli, nem is akarja vagy nem tudja megtanulni, az iskolákban ellehetetlenítik a tanítást és terrorizálják „fehér”, „keresztény”, „német” diáktársaikat, és a reakció erre is a csak ezeket bátorító csend és félrenézés. És igen,

egyre gyakrabban ölnek.

Bayer ugyan nem vonja le az egyetlen lehetséges konklúziót, hogy a már ennyire haszontalanok, ellenségesek és alkalmatlanok, akkor ki kellene irtani őket, de 

erősen sejteti.

Konklúzióként azt állítja ugyanis, hogy 

Ezt csinálták maguk a saját hazájukból. A fekete-erdei klinika és a Derrick irigyelt, csodálatos és csodált, tiszta, rendes és gazdag világából.

Maguk nagyobb bűnt követnek el most, mint dédszüleik akkor elkövettek,

és akikre hivatkozva most megteszik azt, amit megtesznek.

Bayer – aki történelemszakon végzett – fejében tehát valahogy úgy áll össze a XX-XXI. század történelme, hogy

  • az első világháború győztesei létrehozzák Lengyelországot —>
  • kitör a II. vh., megölnek soktízmillió embert, megkísérlik a zsidók kiirtását —>
  • de nem sikerül, ezért a németek elszégyellik magukat —>
  • beengedik az arabokat, hogy befejezzék a munkát.

Ki a felelős? A britek, franciák, amerikaiak, lengyelek és zsidók. Bayer pártmegbízatása minden bizonnyal annyi volt, hogy morális alapon vonja kétségbe a Merkel-kormány kritikáit az Orbán-rezsimmel szemben, de egy picikét elvetette a sulykot, mivel belerúgott a szövetséges Lengyelországba, továbbá a pillanatnyilag baráti Izraelbe is, mivel lekicsinyelte a holokauszt jelentőségét azzal, hogy kisebb bűnnek minősítette, mint a menekültek humanitárius alapon való befogadását.

Amivel alighanem egy 3 év börtönbüntetéssel járó bűncselekményt is elkövetett: a hatályos (2010-ben a Fidesz által benyújtott és elfogadott) magyar törvény ennyivel bünteti azt,

Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista és kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel.

Ebből is látszik, hogy Lovas István halálával nem halt ki a náci beszéd Magyarországon, Bayer lovag és írófejedelem személyében a Mester méltó követőre talált.  És legfeljebb majd ő is azzal fog védekezni, hogy feltörték a számítógépét és a nevében mindenféle ostoba gyalázkodásokat követtek el.

Amivel ő persze elvben egyetért.

Facebook Comments