Andy Vajnától elveszik a médiát, de legalább lesz ideje babázni

Andy Vajnától elveszik a médiát, de legalább lesz ideje babázni

A Nemzet Kókuszgolyójának mozgalmas az élete.

vajna_timea-andy-vajna_femcafe.jpg

A Népszava úgy értesült, hogy Orbán Viktor át akarja variálni a kormányhű médiabirodalmat. A lap úgy tudja, hogy a volt felcsúti polgármesterhez kerülhet a jelenleg Andy Vajna érdekeltségébe tartozó TV2 és a két megyei napilap, a Kisalföld és a Délmagyarország.

Egy másik elképzelés szerint egy-egy cégbe szerveznék át az összes kormányközeli nyomtatott lapot, a rádiócsatornákat és a televíziókat is, hogy átláthatóbb legyen a rendszer működése.

Az indoklás szerint az Andy Vajna-féle média a kampányban

„nem volt elég vonalas”,

Vajna állítólag nem akart minden politikai kérést teljesíteni.

A lehetséges indokok között az is szerepel, hogy egyelőre nézettségben megszorítani sem sikerült az RTL Klubot, ráadásul a milliárdos állami hirdetésekkel kitömött csatorna állítólag drágán működik, ráadásul az Andy Vajna kezében lévő Bors pedig “nem állt bele eléggé a kampányba”. Vajna a Fideszes kéréseket állítólag azzal hárította el, hogy a bulvárlapot tisztán üzleti alapon akarja működtetni, így a baloldali olvasókat nem akarja elveszíteni azzal, hogy a Lokálhoz vagy a Riposthoz teszi hasonlóvá a Borsot. 

Érdemes a két érvelés közti különbséget felfedezni: míg Andy Vajna teljesen logikusan szeretné, ha az újságját sokan vennék, olvasnák, addig

Orbánéknak csak egy valami fontos: hogy a Fidesz üzenete átmenjen a választóknak,

minél gördülékenyebben. Nem számt az ésszerűség, a pénz, a gazdasági megfontolások, vagy a modern média szabályai, csak Orbánnak tetszen, ami ki van nyomtatva, le van írva, vagy megjelenik a tévé-képernyőn.  

A lap úgy értesült, hogy a Fideszből ajánlatot tettek Simicska Lajosnak a Publimont megvásárlására is, amely a közterületi reklámozásban a francia JCDecaux mellett az egyetlen jelentős szereplő. Simicska Lajos állítólag hajlik is az eladásra.

Legalább a Nemzet Kókuszgolyójának lesz ideje a pelenkázásra, ugyanis mindeközben

Vajna Tímea „óriási bejelentést tett” InstaStoryjában.

Az erről megjelenő bulvár-cikkek szerint „évek óta tartó huzavona után végre” rászánta magát arra, hogy férjével, Andy Vajnával utódot hozzanak a világra. (Ezek szerint mégsem lesz belőle színésznő Hollywoodban?) Természetesen ez nem történhet meg olyan egyszerűen, hiszen mindketten jócskán túl vannak azon a koron, amikor a gyerekszülés csak úgy pikk-pakk magától menne. (Andy 73, Timike 35 éves).

Viszont a NER-celebeknek példát is kell valamiben mutatniuk a luxusban dőzsölés helyett; ráadásul a mostani trendekbe jobban illeszkedik a gyerekszülés és a nemzet megmentése, mint a luxusutazgatás. Így Vajna Tímeának hatalmas áldozatokat kell hoznia: hormonkezelésre jár és meg is műtik, ami megviseli. 

Amit már az élő insta bejelentkezésemben említettem, hogy elkezdtünk valamit a babaprojekttel kapcsolatban. Hát ez az. Napi 4 hormon injekció hasba, hogy még több petesejtet termeljek és felkészítsék a petéket… ezen a héten lesz a műtétem, szorítsatok. Sajnos eléggé megvisel ez a hormon kezelés, borzasztó mellékhatásai vannak. Le a kalappal azok előtt a nők előtt, akik ezt már párszor végigcsinálták

 – írta Vajnáné, aki a hormonkezelés mellékhatásairól is írt: fejfájásra, izzadásra, heves szívverésre és szédülésre panaszkodik, amellett, hogy nagyon fájdalmas számára az injekciózás. Ráadásul úgy érzi, már most terhesnek néz ki. De a nemzetmentésnek ára van.

 

(Fotó: Femcafé)

Facebook Comments