Feljelentette magát a szotyimenza semmit sem értő vezetője

Feljelentette magát a szotyimenza semmit sem értő vezetője

Csinos önfeljelentést tett Peter Knoll a Gundel ügyvezetője egy a 24.hu-nak adott interjújában. Amikor így fogalmaz: „A Gundel számára a profit a rendezvény-cateringen van. Ha csak a menzára írták volna ki a pályázatot, nem indultunk volna el rajta.”  

Mint emlékezetes, a múlt héten derült ki, hogy a miniszterelnöki hivatalban, a királyi várban a Gundel üzemelteti a menzát és felettébb barátságos árakat számláz.

orban_eszik.jpg

Pár gombóc fagyi áráért lehet ebédelni – s bár a Gundel főnök szerint szolid nyereség azért képződik, többen, akik utána számoltak a dolognak azt mondták, hogy ez gyakorlatilag képtelenség, hiszen a havi 2,5 millió forintos bérleti díjat is ki kell gazdálkodni.

Már akkor előkerült, hogy nyilván a  nyereség nem itt keletkezik, hanem az állami fogadások számláinál lehet megnyomnia  ceruzát. Most ezt ismerte be a Gundel sértett ügyvezetője.

Miközben azon lamentál, hogy miért bánták őket, elismeri, amit mindig is sejtettünk. Nevezetesen, hogy azért tud a királyi szotyi-menza meglehetősen olcsó lenni, azért ússzák meg kevesebb pénzből az ott dolgozók – egészen a propaganda képen egy fordítva tartott késsel stefániát vagdosó kis vezérig -, mert a közpénzből kifizetett fogadások árából teszik hozzá a különbséget. Egyszerű ez, mint a stefánia vagdalt, főtt tojás nélkül.

 

 

Korábbi cikkeink e témában:

5 ok, amiért túlhiszterizált a Gundel-botrány és még egy ok, amiért nem

 

Elérte a népharag a Gundelt: felháborodott választók százai kommenteltek az oldalára

 

Orbán fordítva tartja a kést a Gundel szotyimenzáján

 

Féláron esznek a fideszes apparatcsikok

 

 

Facebook Comments