A keresztény értelmiségiek: Bayer a demokrácia alapértékeit tiporja

A keresztény értelmiségiek: Bayer a demokrácia alapértékeit tiporja

12544529_492469_fef2a72def86e7fe34ba54e77faee3ff_wm.jpgA legváratlanabb helyen, épp saját fészkében támadták meg rútul az Ötös Számú Párttagkönyvet, nem is akárkik. Az Echo TV-ben – majd közleményben – kelt ki a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének vezetője a csúnya beszéd ellen.

Aggódnak a keresztény értelmiségiek. Most épp a “közbeszéd tisztasága” miatt. Ugyanis

“mindennapossá vált a legfőbb közjogi méltóságokat, a vezető politikusokat és a közéleti emberek személyét becsmérlő szóhasználat. … Különös aggodalomra ad okot az, hogy már a nyilvánosan megszólalók körében is elterjedt mások vulgáris és obszcén kifejezésekkel történő gyalázása.”

De ez még nem minden!

“A közönséges stílus elsősorban az azt használót jellemzi és szennyezi be, de az emberi személy tiszteletét, a demokrácia alapértékét is megtiporja. Az ilyen szóbeli gyűlölködés szélsőséges, emberhez nem méltó viselkedéshez teremt alapot, és így könnyen igaza lehet a közmondásnak: „aki szelet vet, az vihart arat”.”

A nyilatkozatra személyesen is ráerősített az Echo TV nevű propagandatermék adásában Makláry Ákos, a KÉSZ vezetője.

Fontos ügyben szólaltak meg végre a keresztény értelmiségiek. És fontos helyen. E tévé ad ugyanis végtelen műsoridőt Bayer Zsoltnak. A NER vezető publicistája pedig alaposan rászolgált a dorgálásra. E svihák munkásságának elmúlt néhány hetéből sikerült az alábbi citátumokat ideollózni:

Gyurcsány Ferenc: “amorális, szétcsúszott, nárcisztikus, alkoholista faszkalap”.

Varjú László: “egy becstelen, gyáva, szar gazember”.

Sixx (az Index kritikusa): “A te felakasztásoddal mi a helyzet, indexes patkány? Az biztos nem “pc”, igaz, a kurva anyádat!”

Szanyi Tibor: “A pia súlyos és előrehaladott demenciát okoz, mindez Szanyi-féle aljassággal és geciséggel párosulva szembefújja önmagát.”

Szél Bernadett: “műmájer, álságos, ócska ripacs”

Ujhelyi István: “Becstelen fasz”

Macron: “nárcisztikus, hülye bájgúnár”

Tordai Bence: “fasz”

Judit Sargentini: “egy megvett, ócska, pitiáner gazember”

Puzsér Róbert: “Egy igazi idióta fasz.”

Csaba László: “Állítólag a Csaba László egy fasz.”

Konok Péter: “tudat­zavaros idióta”

Nagy Blanka (tüntető):egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves. … szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

Biztosak vagyunk abban, hogy

a keresztény értelmiségiek nem az O1G mém elterjedése miatt szólaltak meg.

Nem lenne ugyanis túl keresztényi, ha a szálka és gerenda problémájával kellene szembesíteni e jóravaló társaságot.

Facebook Comments