Bayer Zsolt megfejtette a rejtélyt: a bevándorláspárti titkosszolgálatok szervezték az új-zélandi mészárlást

Bayer Zsolt megfejtette a rejtélyt: a bevándorláspárti titkosszolgálatok szervezték az új-zélandi mészárlást

Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.bayorb.jpeg

Ha valami igazán rámutatott arra, hová vezet a gyűlöletkeltés és az uszítás, embercsoportok stigmatizálása és dehumanizálása, a rasszista-náci kisebbség igényeinek feltétlen kiszolgálása, az a 49 halottal járó christchurchi mészárlás volt. Ezek után még a legelszántabb orbánistának is el kellene gondolkodnia, nem lehet-e esetleg, hogy mégis akad némi probléma a Fidesz-kormány ezirányú politikájával.

A kormányzati agytrösztnek lépnie kellett valamit, hogy megoldást nyújtson a bázisban esetleg kialakuló kognitív disszonanciára, mert azt talán mégse lehet, hogy felelős magyar kormánytagok biztosítsák támogatásukról a tömeggyilkosságot elkövető ausztrál fitneszedzőt, Brenton Tarrantot (mint mondjuk tette az azt Milo Yiannopoulos, aki a Fidesz nagyon szeret, de Ausztráliából ezért kitiltottak).

Az most már sok lenne a jóból, és azzal végképp magára zúdítaná a Fidesz a civilizált világ ellenszenvét. Meg talán a haragját is.

De itt van nekik a Lovagkeresztes Írófejedelem, a Fidesz havi milliókkal kitömött vezéragitátora, az 5-ös számú párttagkönyv birtokosa, aki kimondhatja, amihez a kormány nem adhatja a nevét, úgyis

mindenki tudni fogja, hogy Orbán beszél belőle.

És Bayer Zsolt meg is találta a megoldást:

az ember az iszonyodás után alig tud szabadulni a gondolattól, hogy ez az egész most nem véletlenül történt. Ennek éppen most, éppen így, éppen ott kellett megtörténnie. Olyan az egész, mint egy 

megszervezett, megrendezett titkosszolgálati akció.

Összerittyent írásművében az “eritreai állatok” kifejezés feltalálója a következő bizonyítékokkal támasztja alá a gyanúját:

  • a mészárlás Christchurchben történt, ami azt jelenti Krisztus temploma, hogy mindenkit agyába “beleégesse”: keresztények öltek muszlimokat;
  • Európában EP-választások lesznek, ahol erősödnek a “a bevándorlásellenes, nemzetállami törekvéseket támogató politikai erők”, amit meg kell állítani;
  • erre szolgál, Tarrant, az elkövetők egyike feltette a netre a krédóját, ami ugyanaz, mint az ún. bevándorlásellenes (értsd: neonáci) erők politikai ideológiája;
  • Tarrant Bulgáriában, Romániában, sőt (horribile dictu) még Magyarországon is járt az utóbbi fél évben, ami tudvalevőleg a “a bevándorlás-ellenes tábor vezetője”.

Nos? Nem gyanús ez az egész?

És az ultima ratio természetesen Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve.

Ilyen esetekben a rendőrség annyit szokott mondani, hogy most történt a szörnyűség, még tart a vizsgálat, előszeretettel tartják titokban az elkövető nevét és származását (ha muszlim terroristáról van szó, akkor az elkövetés után soha, ismétlem soha nem nevezik meg a gyanúsítottat és nem közlik származását!), most pedig névvel, címmel, fényképpel, származással csodálhatjuk meg a tettest, és egészen megmagyarázhatatlan módon még a gyilkos fegyverről is azonnal vannak fényképek. Illetve nem is annyira megmagyarázhatatlan mindez, ha számításba vesszük, hogy ez az őrült pszichopata történelmi személyiségek neveivel és történelmi események, csaták helyeivel és évszámaival festette tele a fegyverét. Így már érthető, ugye? Hát rajta van a gépkarabélyon Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve is, a nándorfehérvári diadal hőseié! Így aztán mindjárt visszafelé, történelmi összefüggésben is le lehet számolni a „muszlim-ellenességgel”, az iszlám hódítás elleni harccal! Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?

Tehát az a gyanús, hogy a hatóság jól dolgozik. Sőt, hogy egyáltalán dolgozik.

Így lesz szélsőjobboldali uszítás következményeit megmutató legerősebb bizonyítékból éppen a titkosszolgálati szervezettség bizonyítéka. Mintha egy védőügyvéd azzal érvelne, hogy mivel védence nem lehetett olyan hülye, hogy ujjlenyomatot hagyjon a helyszínen, azokat csak a rendőrség tehette oda, tehát a vád megdőlt.

Olyat ugyanis el sem lehet képzelni, hogy az európai és amerikai szélsőjobboldal évek óta tartó uszítása serkenthette volna cselekvésre a christchruchi mészárosokat. Nem, az teljesen kizárt, hogy egyszerűen csak levonták volna. “a fehér, keresztény faj” megvédésére sarkalló propagandából természetszerűleg adódó következtetéseket.

Alighanem a Fidesz-táborban 100 ezerszámra lesznek olyanok, akik elfogadják ezt a magyarázatot, és a hívő többiekben is sikerül a kétség némi magvait elhinteni.

Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.

És ha mégis úgy tűnik, akkor az csak az ellenség műve, hovatovább aknamunkája lehet.

A rejtély és a probléma megoldva, mégha a józan ész felfüggesztésének  és a valóság érvénytelenítésének árán is. Bár ez már úgyis megtörtént évekkel korábban.

Ha valaki arra gondolt volna az elmúlt években, hogy már biztos elérték a mélypontot, akkor ki kell ábránduljon. Bayer Zsolt megmutatja, nincs olyan feneketlen sötétség, aminél mélyebbre ő meg a Fidesz már ne tudna süllyedni.

Mindig meg tudnak lepni bárkit.

Facebook Comments