Tényleg jönnek migránsok! Most mi lesz?

Tényleg jönnek migránsok! Most mi lesz?

ukran-vendegmunkasok.pngMég messze a 2015 válságos esztendő 4,7 milliós száma, de 2017-ben megint 3,5 millió bevándorló volt az Unió területén. Vagyis egyre több a migráncs. Sokkoló. Ahogy az is: a legnagyobb tömeg Ukrajnából érkezik.

Afrikai kanibálok AIDS-es nyálukat csorgatják a feszületre, miközben épp falják fel keresztény szüzeinket – nagyjából így foglalható össze az állampárt kommunikációja a migrációval kapcsolatban. A valóság azonban sajnos megint szembejön. Miközben tisztában vagyunk azzal, hogy az Orbán-hívű szektások számára a tények vajmi keveset számítanak, úgy véljük, nem áárthat, ha ilyemsivel is találkoznak a propaganda mellett.

Úgyhogy néhűny adat az Európai Unió statisztikai hivatalától, az Eurostattól:

– 2018-ban 512 millióan éltek az uniós államokban, közűlük 4,4 százalékuk az EU-n kívülről érkezett,

– ugyan ebben az időben Magyarországon a lakosság 1,7 százalékát tették ki a nem magyar állampolgárok.

– 2017-ben az EU-ban 3,4 millió bevándorlót tartokkal nyílván. Csupán 46 százalékuk érkezett az Unión kívülről.

– 2017-ben 3,1 millió tartózkodási engedélyt állítottak ki az uniós tagállamok. A legnagyobb arányban – az összes engedély 21 százalékát – ukrán állampolgárok kérték és kapták, míg a szírek csupán a 7 százalékát, rötön utánuk pedig 6 százalékkal a kínaiak jönnek.

– A legnagyobb csoport, az ukránoké azonban meglehetősen egyenlőtlenül oszlik el az EU-ban, ugyanis 88 százalékuk Lengyelországban keresi a jobb életet.

– 2017-ben Magyarország 32,2 ezer letelepedési engedélyt adott ki. Ebben a sorban is az ukránok vezetnek 7,8 ezerrel, 2,8 ezret kínaiak, 2,4 ezret pedig szerbek kaptak.

– Ugyan ebben az évben hivatalosan 40 ezer magyar hagyta el tartósan az országot.

Ezek a tények.

Az afrikából meginduló, keresztényvérre szomjazó vadakról szóló híradások pedig mesék. Rémmesék, amelyekkel a propaganda a gyermeki szinten tartott híveit rémisztgeti estéről estére. A mesében persze mindig van egy jó királyfi, aki minden veszedelemtől megóv.

A valóságban szerencsére nincs rá szükség.

Facebook Comments