Az Orbán-kormány beengedi Magyarországra a terrorista kapcsolatokkal rendelkezdő politikai iszlámot

Az Orbán-kormány beengedi Magyarországra a terrorista kapcsolatokkal rendelkezdő politikai iszlámot

Az egyik dolog, amit mond. A másik, amit csinál.
orer.jpg

Mert illúzióink ne legyenek, amikor a betelepítési kvótát ismét megvétózzuk – ez a kényelmes feladat leginkább rám szokott hárulni –, akkor majd ők a nagyvárosokkal akarnak megállapodni. 

Ezt a Fidesz elnöke újraválasztásakor, a párt alig 3 héttel ezelőtti kongresszusán mondta arra a – nem várt – esetre, ha az ellenzék nyerné a nagyvárosokat az önkormányzati választáson. Ti., hogy ha nyer az ellenzék, akkor jönnek a migrácsok. Főleg a muszlimokok, persze.

És Orbán Viktornak már megint igaza lett: az ellenzék nyert a nagyvárosokban, és máris jönnek az iszlámok.

A 24. hu írta meg, hogy a fővárosi kormányhivatal engedélyt adott egy olyan általános iskola és gimnázium megnyitására, amit Recep Tayyip Erdogan török elnök lobbiszervezete hoz létre a magyar fővárosban.

Egy másik cikkben az iskola hátterét is feltárta a lap:

  • állami pénzből folytatott vallási propaganda,
  • radikális muszlim tanítások,
  • kapcsolat terrorista szervezetekkel,
  • Iszlám Állam és bin Laden éltetése.

Szóval Budapestre érkezik a politikai iszlám.

Orbán tűpontosan látta a jövőt. Olyannyira, hogy felmerülhet annak alapos gyanúja, hogy mindez nem véletlen, hanem azért tudta előre, mert ő maga alakította így. (Szerencsétlen belügyminisztere már korábban kénytelen volt meghazudtolni.)

A fővárosi kormányhivatalnak ugyanis semmi köze az ellenzékhez, mert bár fővárosi, az egy kormányhivatal, azaz az Orbán-kormány egyik leágazása.

Tehát az Orbán-kormány egyik intézménye adott engedélyt a terrorista kapcsolatokkal rendelkező auto- vagy inkább már totaliter vallási fundamentalizmus beengedésére Magyarországra.

CEU ki, iszlamizmus be.

Mivel az teljesen kizárt, hogy ez a NER egyeduralkodójának tudta és engedélye nélkül történt volna, sőt valószínűleg nemcsak felhatalmazására, hanem utasítására, némileg zárójelbe teszi szintén a kongresszuson mondott szavait

Mi vagyunk azok az országok, akik (…) nem akarják magukat bevándorlótársadalommá, kevert néppé átalakítani, hanem meg akarunk maradni annak, akik vagyunk. A keresztény kultúrából kisarjadt büszke európai nemzetek akarunk maradni.

A mi országainkon keresztül egyetlen migráns se teszi be a lábát Európa területére. (…)

Ezt a második rendszerváltást nevezhetjük keresztény rendszerváltásnak is, mert a liberális szabadság helyett a keresztény szabadság szellemében rendeztük be.(…) Migráció helyett határvédelem. Bevándorlók helyett magyar gyerekek. Multikulturális zagyvalék helyett keresztény kultúra. Erőszak és terror helyett rendezettség és biztonság.

Ezek szerint ezt főleg úgy kívánják elérni, hogy egyúttal vallási fundamentalista terroristaképzőt engedélyeznek az ország fővárosában.

Miközben máshol, a fejlettebb demokráciákban a hanyatló Nyugaton, mint Ausztria vagy Németország, éppen bezáratják az Erdogan-féle iszlamista agymosást.

Nagyon furcsa dolog ez a keresztény szabadság.

Facebook Comments