Bizonyíték, hogy Orbán hazudik, Soros meg nem

Bizonyíték, hogy Orbán hazudik, Soros meg nem

Tényleg abszurd drámában vagyunk.or_2.jpg

Soros György néhány napja azt írta egy cikkében, hogy

Magyarország egyes kisebb településein nincs titkos szavazás.

Az Ember, Aki Még Soha Nem Hazudott – és pillanatnyilag Magyarország miniszterelnöke – a közpénzből kitartott propagandarádióban úgy nyilatkozott, hogy

Soros gátlástalanul hazudik, ez már túl van mindenen, abszurd drámában vagyunk már.

Szerinte Soros írását Amerikában biztos sokan elhiszik, ugyanis az Egyesült Államokban körülbelül annyit tudnak hazánkról, mint Bangladesről.

Ugyanakkor vannak arra utaló jelek, hogy Orbán nem tud semmit arról az országról, amit uralma alá hajtott, vagy pedig az a helyzet, hogy ő az, aki

gátlástalanul hazudik.

Nehéz ugyanis másként magyarázni némely adatot, mint hogy Magyarország némely kisebb településén valóban nincs titkos szavazás.

Itt van például a múlt havi borsodi időközi országgyűlési képviselő-választás, amelynek egy-egy szavazókörében egészen meghökkentő eredmények születtek. Például Kiscsécsen, az ország egyik legkisebb falujában

a fideszes jelölt 97%-os arányban nyert,

az ellenzéki induló mindössze 3 (három!) szavazatot kapott.

Ezt az eredményt Kádár János, Aljakszandr Lukasenka vagy az aktuális észak-koreai diktátor is megirigyelné. (Banglades meg ennél sokkal demokratikusabb és pluralistább.)

Orbán és a Fidesz azonban még ezzel az eredménnyel sem elégedett: azóta is nyomozzák, ki lehetett az a 3 ember, aki a zsák krumpli/pár ezer forint/állásvesztéssel való fenyegetés dacára is az ellenzék jelöltjére szavazott.

Alighanem azért terjesztették be a választási törvény olyan módosítását, miszerint ezután le lehet fényképezni a kitöltött szavazólapot: 2022-ben csak utólag akarnak fizetni.

Facebook Comments