Szájernak mondom, hogy Orbán is értsen belőle

Szájernak mondom, hogy Orbán is értsen belőle

Mint az először egy belga lap híréből kiderült, a hét végén a  Fidesz egyik alapítója és régóta Európa Parlamentben dolgozó képviselője Szájer József azért kényszerült lemondani, mert a belga rendőrség rajtaütött egy homoszexuális gangbang partin, a kijárási tilalom idején, ahol ő is részt vett. Állítólag az ereszcatornába kapaszkodva próbált menekülni. Péhovard országa.

szajer_koszonet_fidesz_plakat.jpg

A gránitszilárdságú magyar alaptörvény egyik szerzője.Annak a pártnak oszlopos tagja, amelyik folyamatosan uszít a kisebbségek, így a melegek ellen is.

Mondhatnánk, Borkai, Kaleta, Szájer.

De a jelek arra utalnak, hogy más is állhat akár a háttérben, mint egy képviselő teljes morális csődje. (Nem, a csőd nem az, hogy meleg partin vesz részt. Ez az ő magánügye, semmi  közünk hozzá. A csőd az, hogy miközben ezek szerint ilyen helyekre jár, asszisztál(t) egy melegellenes, kisebbségellenes, keresztényellenes politikához, éppen a kereszténységre hivatkozva.

De lehet itt valami más, politikailag jóval súlyosabb dolog is. Az én erős feltételezésem, elolvasva a cikkeket, hogy könnyen lehet, hogy ez egy Orbánnak szóló jól irányzott figyelmeztetés, valamely titkosszolgálat által előadva. Végülis, lehetnek országok, amelyeknek elege lett a  a Mátrai Középhegység Géniuszából. Az üzenet  olvasata annyi: “Kedves Viktor, ha még kicsit ugrálsz, akkor könnyen lehet, hogy te következel valami finom lebukással. Minden jót és kellemes karácsonyt. Ne dud gi”.

Facebook Comments