Segítünk, hogy továbbra is a legjobb mutyikban tudjon benne lenni!

Segítünk, hogy továbbra is a legjobb mutyikban tudjon benne lenni!

Ideges? Nyugtalan? Nem képes racionálisan mérlegelni a helyzeteket annak ellenére sem, hogy törvényalkotással, egy ország józan vezetésével bízta meg a “jónép”? Szeretné a továbbiakban is egy összeszedett, megfontolt politikus látszatát kelteni? Továbbiakban is sikeresen folytatni a választópolgárok szükségszerű agymosását, az illiberális hatalmak előtti csúszást-mászást, a jogrendszer semmibe vételét? A kisded, kétszínű játékokat? A jól megérdemelt urizálást? Gyakorlatilag a mesteri szintre fejlesztett EU hazaárulást? 

muhahaha.jpg

Segítünk! (Megfelelő állami támogatásért, egy ingatlan-mutyiba beltagként felvételért, esetleg pár Nemzetiszocialista Dohányboltnak az üzemeltetési jogáért.) 

Íme! 

Joghurt

A joghurt sok B12-vitamint tartalmaz, ez a vitamin segíti a többi B-vitamin munkáját, a pánik és szorongás csökkentésével pedig lelki egyensúlyt teremt. Tessék rendszeresen fogyasztani! Gyorsan elfogyasztható, akár két stadionépítés között is, nem kell “megzombulnia” a taposókerékben! 

vikkancs_1.jpg

A feljebb látható úriember, leginkább az agresszív kismalacra hasonlít: biztosan nem ivott elegendő joghurtot!

Zöld Tea

A zöld teának számos előnye van, teanin-tartalmának köszönhetően stresszcsökkentő hatású is. luxusgépjármű vezetése közben is iddogálható! (Megnyugtatjuk kedves olvasóinkat, a menteli jog miatt továbbra is azt tehet, amit csak akar!) Ne feledje! Zöld tea fogyasztásával mindenki annyi lehet, amennyit ténylegesen ér! 

lazi.jpg

Ha a képen átható ember szembe jönne önnel az utcán, mit mondana neki? Kínáljon neki zöld teát!  Fotó: oxox.hu

Cseresznye

Egyes gyümölcsök, mint például a cseresznye, alacsony glikémiás indexűek, ezért szabályozzák a vércukor- és stabilizálják az energiaszintet. A benne levő szénhidrátok fokozzák a hangulatjavító szerotonin-termelést – elvégre egy jó ingatlanmutyit, csakis kiváló hangulatban lehet megfelelően élvezni! 

rogi_1.jpg

Rossz hírt kapott? Talán azt, hogy hamarosan börtönbe kell vonulnia? A cseresznye jelentheti a megoldást, garantáltan kicsattanó örömmel fog a büntetés-végrehajtási intézetbe szökdécselni! Fotó: stop.hu 

Szójatej

Kiállhatatlan, agresszív, a nyersnél is nyersebb modorú, felfuvalkodott hólyagnak tartja a környezete? Ön ezt tagadja? Akár egyetlen alkalomma is, de elgondolkodott rajta, hogy lehet, mindez történetesen igaz? Igyon szójatejet! A szójatej B1-vitamint tartalmaz, ami elősegíti az egészséges idegműködést – amire komoly szüksége van -, a szénhidrátokat pedig energiává alakítja át!

(Figyelem, a neveltetésből adódó beilleszkedési problémákat a szójatej sem orvosolhatja!)

ibike.jpg

Bagoly mondja verébnek: s lám, a két főemlős együtt szójatejezik! 

Keserű csokoládé

A keserű csokoládé megemeli a relaxációhoz szükséges neurotranszmitterek, a szerotonin, az endorfinok és a dopamin szintjét. A megfelelő minőségű relaxáció pedig pontosan akkor lehet szükséges, ha egy egész ország nem tudja, gyakorlatban ön mivel tölti mindennapjait – de akkor is elfárad benne. Ráadásul sokkal olcsóbb mint a 70.000 forintos, egészségtelen vodka! 

habibi.jpg

Nem tudja hogy kicsoda? Hogy mit csinál és mit kellene valójában csinálnia? Teljesen eltévedt? Csokizzon be! 

 

Reméljük segítettünk, “s a haza fényre derül”! 

 

Forrás: Egyenlítő/ informed.hu

 

Facebook Comments