Semjén azért javasolta Bayert lovagkeresztre, mert mellette ült az iskolapadban

Semjén azért javasolta Bayert lovagkeresztre, mert mellette ült az iskolapadban

Ilyen egy igazi barát. Mindenkinek kellene egy ilyen. semjen_1.jpg

És akkor ki is derült, mi szólt Bayer mellett a kitüntetésnél: Semjén régi haverja. A KDNP-elnök, miniszterelnök-helyettes hétfőn az Országgyűlésben azt mondta:

Gyerekkorában Bayer Zsolt mellettem ült az iskolapadban. Mellettem fog állni halálos ágyamnál is. Én Bayer Zsoltot sosem fogom megtagadni.

Ebből egyfelől kiderül, hogy Semjén hamarabb hal meg, mint Bayer (biztosan az Úr tájékoztatta erről), másfelől meg világossá vált a lovagkereszt indoka. Mert Semjén terjesztette Orbán el, neki meg egy gulagos alapítvány (de az elnök tudta nélkül, aki emiatt le is mondott.)

Ha Semjén teljes felszólalására kíváncsi, mert ilyen mazochista fajta, hát jó, legyen: 

Mert egyéb nemigen szól Bayer mellett, minthogy Semjén haverja, mégha a KDNP-elnök azt is mondja, hogy a baloldalnak is kellene egy ilyen

hazafias és tehetséges ember.

Olyan tehetséges, akinek még Imrédy Béla se volt eléggé antiszemita.

Valamint itt van 10 idézet, amelyekért külön-külön is megérdemelte volna a lovagkeresztet az Írófejedelem, az 5-ös számú tagkönyv birtokosa, Semjén gyerekkori barátja, akiről most azt is megtudtuk, hogy hazafias és tehetséges.

Máskülönben abban az eddigi hitünkben maradtunk volna, hogy Bayer csak egy ócska, rasszista, heccfirkász, akit a Fidesz arra használ, hogy az akolban maradjanak a jobboldali összeesküvés-hívő intranzigens hülyék. Bayer meg pont megfelel a feladatra, mert

  1. pénzért bármit elvállal.
  2. Kevésbé zavaros gondolatmeneteket megérteni se tudna, nemhogy megalkotni.

Bayer már akkora klasszikus, hogy hamisítják. Érdemes újraolvasni Májer Z. Soltot. Csak az a baj, hogy egyszerű utánozni: vegyünk egy egyszerű gondolatot, amelyik igaz, vagy igaznak hisszük, de legalábbis nem teljes örökség. Majd írjuk le az ellenkezőjét, és már mehetünk is a pénztárhoz.

Facebook Comments