Nincs Magyarországon terror, de legalább a TEK félelmet kelt

Nincs Magyarországon terror, de legalább a TEK félelmet kelt

„Berlini merénylet – a TEK a Széna téren” címmel legalább öt fotót közölt az állami propaganda (MTI) arról, ahogy a símaszkos-géppisztolyos kommandósok fagyoskodnak a karácsonyi vásároknál. Ugyanez van a pályaudvarokon és fontosabb közlekedési csomópontokban.

Nekünk nem terroristáink vannak (lásd pl. a Hír24 statisztikáit), nekünk TEK van, ha félelem kell. (Magyarországon többen halnak autóbalesetben, mint terrorcselekményben.)

tek1.jpg

Ilyen alapon minden metrómegállóhoz eleve oda lehetne állítani a csapat tűzoltót, hogy marcona arccal, slaggal a kezükben várják, mikor gyullad ki valami.

Hisz a ménkű bárhová beüthet, nemde? Egy metrótűz esélye, ha megnézzük a statisztikákat, lehet, ezerszer nagyobb, mint egy terrorcselekményé. (Még Berlinben is!)

Az elmúlt 300 évben radikális iszlámhoz köthető terrortámadások száma Magyarországon: 0 azaz nulla. 2015 óta kerítés van, naponta halljuk, hogy bevált a kerítés és a szigorú határőrizet, Magyarországra illegálisan érkező menekült (“migráncs”) nincs.

Ennek ellenére mégis TEK BTR-80-asok vannak Budapest több pontján felállítva, fekete maszkos terrorelhárító egységek járőröznek tűzkész állapotban tartott MP-5-ösökkel.

Tegnap megírtuk, hogyan tapsikol örömében a Fidesz és az általa irányított állami propaganda minden terrortámadásnál – hiszen minél nagyobb a félelem, annál jobban lehet a nemzet és az ország megvédőjét eljátszani. Ennek a propaganda-hadjáratnak az egyik része a TEK kivezénylése Budapesten a főbb közlekedési csomópontokba.

A cél kettős:

  1. félelemkeltés

  2. szavazatszerzés

Aki idáig a karácsonyi bevásárlással és a karácsonyi hangulat megtalálásával volt elfoglalva, az most rákereshet a hírportálokon, hogy mi is történt, miért vannak ezek a kidolgozott testű gépkarabélyos férfiak a fagyban. Innentől kettőre zárja a kaput is. Nehogy mán a terroristák özv. Harmatosnét és kövér pincsijét, Pufikát felrobbantsák a félemeleten.

 

Hiszen tudjuk jól, hogy ezek bárhol robbanthatnak, megmondta a Bakondi úr is. (Akinek nemkevésbé az a szerepe ebben az egészben, hogy félelmet és bizonytalanságot keltsen.)  A tévében volt, biztos igaz, hiszen a hírolvasó snájdig fiatalember mondta! Pontosan, mint a középkorban az egyház: csak a papok tudtak megvédeni az ördögtől. Most is csak a Fidesz tud megvédeni a terroristáktól.

Orbán drága pénzen fizetett magánhadseregéről ugyanis már többször megírták (mi is), hogy nem jó másra, csak ajtót berugdosni – meg jól használhatók kampányeszköznek. A hatékony fellépés a terroristák ellen a felderítés és az információszerzés – pont ebben nem jeleskedik a TEK. Amiben jeleskedik: szirénázva látványosan végigvonulni a városon, felhúzott gépfegyverrel feszíteni a vásárban, hogy még jobban felhívják a figyelmet arra: senki sincs biztonságban.

Az is tudjon róla, aki nem olvas híreket, hogy a terroristák már a spájzban vannak.

Féljen csak mindenki!

A hiszterizált tömeg ugyanis remekül befolyásolható és azonnal az erős kezű, biztonságot adó vezetőt választja.

A TEK-nek tehát semmi köze a terrorcselekményekhez.

Ha TEK-es géppisztolyos, símaszkos nindzsakommandóst látunk, mindig az eszünkbe juthat: ő csak egy kampányeszköz, nem igazi védelem. Az igazi védelem a titkosszolgálat (lenne, ha végezné a munkáját).

Facebook Comments