A türkmén diktátor rally-versenye ugyanazt az üzenetet hordozza, mint Mészáros Lőrinc ruhamárkája

A türkmén diktátor rally-versenye ugyanazt az üzenetet hordozza, mint Mészáros Lőrinc ruhamárkája

Tudjuk, mit vesz fel a Sziget-VIP-ben mindenki ezen a nyáron: 2rule sportfelsőt! Nem azért, mert jó a minősége, vagy fel bírja venni bármiben a versenyt a konkurenciával. Egyszerűen MENŐ!addide.jpg

Persze, viccelünk. Sírva. 

Mészáros Lőrinc ugyanis előbújt a választások előtt, ahogy Tiborcz István is. Persze, az újságírók elől még futni kell néha, de az, hogy nyíltan találkoznak, sajtóközleményben biztosítják a közt, hogy ki minek a tulajdonosa, ráadásul Mészáros Lőrinc már elkezdett nyomulni egy saját sportruházati márkájával (ez a 2rule, azaz turul) – mindez azt mutatja, hogy az új nemzeti hűbéruraknak nincs félnivalója senkitől ebben az országban, maximum a maradék ellenzéki média. 

 

A rendőrség, az ügyészség a zsebükben van. Ha ez a kettő nem oldja meg, majd a Valtonosok és a kopasz verőemberek megoldják. Ha esetleg mégis valami gikszer támadna, már külön bíróságuk is lesz, külön bírókkal, akik külön nekik ítélnek majd.

Nem az a hír, hogy „nemzeti sportruhákkal” fogja öltöztetni hamarosan Mészáros Lőrinc a cégbirodalma alattvalóit (HVG), vagy, hogy a Puskás Akadémia is ebben fog pompázni hamarosan (Index). Vagy, ami aztán tényleg abszurd az abszurdban, hogy a Mátrai Erőmű felügyelőbizottságába kinevezett Mészáros Beatrix, valamint Mészáros Lőrinc kipróbált emberei, a jogász Egyedné Páricsi Orsolya és Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, Tima János gondoskodnak a „minőségről”.

Hanem az, hogy

mindezt büntetlenül meg lehet tenni ma Magyarországon.

A klasszikus fideszes troll erre mindjárt vállat von a kommentekben: az indít sportruházati márkát, aki akar, ez egy szabad ország.

Csak nem mindegy, hogy kinek a pénzéből.

Büntetlenül meg lehet tenni olyasmiket, hogy az új “nemzeti elit” átcsoportosítja a magyarok adóját a miniszterelnökhöz örökké hűséges családtagok és barátok kezébe, a saját kezébe. Átcsoportosítja az EU-s támogatásokat úgy, hogy mindent ők nyerjenek és valósíthassanak meg (sokkal drágábban, mint a piaci ár, konkurencia nélkül). És közben persze kiéheztetnek, földbe döngölnek mindenki mást: minden pénzt kiszívnak az egészségügyből, az oktatásból, el a szegényektől, átszivattyúznak onnan is mindent saját maguknak.

Ez már rég nem a Kádár-korszak, ahol megmutatták a magyar népnek: ha nem szól bele a politikába, élni hagyják.

Ahogy Kádár mondta:

Aki nincs a Magyar Népköztársaság ellen, az vele van; aki nincs az MSZMP ellen, az vele van; és aki nincs a Népfront ellen, az vele van.

Mostanra ott tartunk:

Dögöljön meg mindenki, aki nem velünk van! 

Ahogy a rendszer egyik fő ideológusa, Lánczi András a Magyar Időknek még 2015-ben olyan nyílt őszinteséggel mondta bele a mikrofonba:

“amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája”.

Miközben százezrek

  • tengődnek közmunkából,
  • nem kapnak rendes orvosi ellátást,
  • a gyerekeinek szegregált iskolába kell járniuk,
  • élnek félelemben a nem létező migráncsveszélytől
  • és hiszik azt, hogy Soros György indult a választásokon,
  • meg az arab számokat kötelező lesz használni az Európai Unióban,

addig a nemzeti burzsoázia egyre többet merészkedik ki a fényre és vállalja fel:

Igen, loptam, igen, ebből gazdag vagyok, igen, bármit megtehetek, mert felette állok a törvényeknek.

tiborcz_meszaros_leroy.jpeg

Akár elindíthatok egy sportmárkát is, amely csak azért lehet az Adidas konkurenciája Magyarországon, mert a magyar foci az én zsebemben van. Borítékolható, hogy Mészáros Lőrinc sportmárkája maximum poénnak lesz jó a következő Szigeten (a VIP-sátoron kívül, mert ott Vajna Timike biztos ebben jelenik meg majd) – ugyanaz a kategória, mint a Pancho Aréna Felcsúton: értelmetlen, abszurd, ostobaság.

A 2rule-nak üzenete van: az, hogy Orbán (Mészáros, Tiborcz, Garancsi, Vajna meg a többi) megteheti. Bármit megtehet. 

Olyan ez, mint a türkmén diktátor, amikor megnyeri a rally-versenyt. Nyilvánvaló, hogy mindenki másnál rosszabbul vezet, nem rally-versenyző, de ő fog nyerni, mert nincs senki, aki otthon, Türkmenisztánban meg merné előzni. Mészáros Lőrincet se tudják, nem merik megelőzni. Lebeszélni a hülyeségről. Hiszen azonnal jön a NAV, a rendőrség, az ügyészség, az egész államapparátus, a különadók, a névre szóló törvények, a közbeszerzési döntőbizottság, ahol mind-mind a Fidesznek gazsulló nímandok szolgálják ki a NER-elitet, nehogy valaki meg merje előzni őket. 

2rule.jpg

Persze, mindez semmit sem ér nemzetközi szinten, azért marad le az ország egyre jobban a többiektől az EU-ban, azért csökken a vesrenyképesség, azért vándorolnak el az emberek tömegével, mert pontosan tudják ők is: a türkmén diktátor esete a rally-bajnoksággal ugyanaz, mint a magyaré a divatmárkával és a stadionokkal. 

A 2rule-nak üzenete van. Az, hogy Mészáros (Orbán) megmutassa, hogy ő az úr. Azt tesz, amit akar. Ő dönt az ország pénzéről. Ha ő stadionokat akar és milliárdokkal kitömött fociklubokat, sőt, már saját sportruha-márkát, akkor az lesz. Mindenki más meg dögöljön meg, rettegjen csak a sok idióta a migráncsoktól.

Mindezt nem mi mondjuk, hanem Lánci András, a Századvég Alapítvány elnöke, a Fidesz egyik fő ideológusa. A Magyar Időknek az elhíresült interjújában úgy fogalmazott: a Fidesz és Orbán Viktor megerősödése annak köszönhető, hogy a miniszterelnök jókor, határozottan és következetesen lépett fel a migránskérdésben. Lánczi szerint az emberek számára a biztonság az első,

“és csak utána következik, hogyan ítélik meg például az elosztási viszonyokat.”

A Századvég vezetője szerint a Fidesznek fontos, hogy a hazai vállalkozói réteg megerősödjön.

“Erre mondják azt, hogy „de hát ez maga a korrupció!”. Ez politikai nézőpont, itt valójában a korrupció szó mitikussá tételéről van szó.”

Facebook Comments