Bayer Zsolt arról értekezik, hogy a zsidók kifosztják a magyarokat, és ebből előbb-utóbb elege lesz mindenkinek

Bayer Zsolt arról értekezik, hogy a zsidók kifosztják a magyarokat, és ebből előbb-utóbb elege lesz mindenkinek

Úgy tombol a Fidesz-Izrael barátság, hogy a kormánypropaganda vezérpublicistája antiszemita tréfával kénytelen kedveskedni az olvasóinak. bayer_2.jpg

Éppen nem történik semmi olyan, amire a propagandának nagyhirtelen reagálni kellene, Bayer lovagnak viszont normája van, ezért jól bejáratott és bevált toposzhoz nyúlt:

előadott egy antiszemita viccet.

De nem ám a blogján, hanem a Magyar Idők nevű hivatalos kormányzati üzenőfüzetben. A görög válságról, ami 3 éve volt, tehát pont most aktuális, az jutott eszébe, hogy 

Olyan ez, mint amikor Áronnak muszáj kölcsönkérnie két pengőt Kohntól, aki azt mondja neki: – Rendben van, adok tavaszig két pengőt, zálogba itt hagyod a fejszédet, és tavasszal visszaadsz négy pengőt, jó így?

Áron rááll, indul kifele a pénzzel, de Kohn utánaszól: – Idefigyelj, Áron, tudod, én értek az ilyen dolgokhoz. Olvastam, tavasszal nagyon rossz idő lesz, fagyok lesznek, mindened odalesz és nem fogod tudni visszaadni a pénzt. Úgyhogy adj vissza most két pengőt, és akkor tavasszal már csak kettőt kell visszaadjál, hidd el, hálás leszel.

Áron töpreng, ő is olvasott a rossz időről, úgyhogy erre is rááll. Ballag haza egy vas nélkül, és közben töpreng: – Érdekes… pénzem nincs, lett két pengő adósságom, a fejszém is oda, és mégis minden stimmel.

Ez egy antiszemita alapvicc: Kohnnal üzletelni rossz dolog, az anyagias Kohn mindig nyer, szegény magyar (székely) mindig veszít. Az írás apropója egy Der Spiegel-cikk, ami arról szól, Németországnak 2,9 milliárd euró nyeresége volt a görög válságból. És erről Bayernek, az indokzsidó fogalma nagy népszerűsítőjének az jut eszébe, hogy

a gonosz zsidók kifosztják a magyarokat.

És ezt most vessük össze azzal, hogy ti. a magyar zsidók új aranykorban élnek, amit a Likud külügyi embere nyilatkozott a magyar kormánypropaganda egy másik fórumának.

Még igen – mondja erre Bayer (vagy üzeni vele a Fidesz és az Orbán-kormány). Mert ugyan

Na így van ez manapság. És ebből lesz előbb-utóbb elege mindenkinek.

Most ugyan az arabok vannak soron, de ők azért nem felejtik, ki az igazi ellenség.

Facebook Comments