Egyszer már nagyon melléfogott a Fidesz-kampánystáb Karácsonnyal

Egyszer már nagyon melléfogott a Fidesz-kampánystáb Karácsonnyal

Egyszer már nagyon melléfogott a Fidesz-kampánystáb Karácsonnyal

A történelem ismétli önmagát.

Abba a tekintetben biztosan, hogy a Századvég nevű kormánypárti kampányteam előállt egy állítólagos felméréssel, miszerint a jelenlegi magyarországi miniszterelnök 20 százalékponttal népszerűbb, mint az egyik ellenzéki kormányfő-jelölt, a budapesti főpolgármester.

Noha tudható volna, hogy Századvég a Fidesz-kampány érdekeit szem előtt tartva próbálja befolyásolni az ellenzéki listavezető kiválasztását, Karácsony állítólagos népszerűtlensége még a miniszterelnöki előválasztáson is téma lett.

A fideszes kampánystáb azonban nem éppen a megbízható előrejelzéseiről közismert. Alig 2 éve volt például, hogy azt publikálták, Karácsony esélytelen Tarlóssal szemben:

Valamint, hogy Orbán embere simán fogja verni az ellenzék jelöltjét:

Azonban a Századvég várakozásaival szemben Karácsony 50 ezer szavazattal, 6%-kal megverte Tarlóst. Szóval pont fordítva lett, mint ahogy jósolták.

Nagyon befürödtek. Melléfogtak. Vagy egyszerűen csak lebuktak a választást befolyásolni akaró hazugságukkal.

És ezek után volt bőr az arcukon kiadni ugyanazt a “felmérést”, csak Tarlós nevét kicserélték benne Orbánéra. Ismerve azt, hogy a Századvég kinek dolgozik, és milyen megbízhatóan jósol, érdemes lenne akár tétet is tenni az előrejelzésükkel szemben.

Mert legutóbb is hogy bejött.

Facebook Comments