Trump alelnöke színházba ment, és nem járt jól vele

Trump alelnöke színházba ment, és nem járt jól vele

A péntek esti Broadway nézők a Hamilton című musical musical mellett valami egészen izgalmasnak is a szemtanúi lehettek.

coslov.jpg

Ugyanis a közönség sorai közt volt Mike Pence, Donald Trump leendő alelnöke, aminek híre a közösségi médiában azonnal végigfutott. Így nem csoda, hogy a finálé után meg szólított őt a társulat egyik tagja, Brandon Dixon (aki szerepe szerint Aaron Burr). A színész az alábbi üzenetet tolmácsolta, melyet ezen a linken eredetiben is meg lehet tekinteni.

Alelnök úr, üdvözöljük és köszöntjük köreinkben, igazán örülünk, hogy csatlakozott ma este hozzánk, itt a Hamilton: Egy Amerikai Musical-en. Tényleg. Uram, mi képviseljük, sőt, mi vagyunk az a sokszínű Amerika mely aggódik, zaklatott és nyugtalan, hogy az Ön adminisztrációja nem fog megvédeni minket, a bolygónkat, gyermekeinket és szüleinket, és nem fogja tiszteletben tartani elidegeníthetetlen jogainkat. De őszintén és igazán reméljük, hogy a mai előadás arra ösztönzi Önt, hogy tiszteletben és fenn tartsa közös amerikai értékeinket mindannyiunk számára. Köszönjük!

Dixon megkérte a közönséget, hogy tartózkodjanak a fujjolástól, és nemtetszésüket civilizált módon fejezzék csak ki, továbbá kiemelte, hogy az előadást emberek egy rendkívül sokszínű csoportjának munkája hozta létre: „férfiak, nők, minden féle színben, eltérő vallással és eltérő meggyőződésekkel”.

 A nézőközönség kitörő örömmel és lelkesedéssel jutalmazta a színtársulat tagjainak bátor politikai fellépését.

(Cnn

 

 

Facebook Comments