Orbán Viktor 10 legfontosabb üzenete a Húsvét alkalmából

Orbán Viktor 10 legfontosabb üzenete a Húsvét alkalmából

screen-shot-2015-08-10-at-10-49-29-pm.pngMindig furcsa, ha egy állami vezető vallási ünnep alkalmával osztja meg magvas gondolatait közösségével. De Orbán esetében ez annyira alacsonyan van a furcsaság-skálán, hogy már fel sem tűnik. Lássuk a 10 legfontosabb üzenetét.

A Magyar Időknek adott interjú természetesen a független és színes megyei lapok mindegyikében kötelező jelleggel megjelent. Mire is menne a vidék Magyarországa az alábbi üzenetek nélkül?

1, Az európai nemzetek függetlensége és szabadsága a tét. A hadszíntér középpontjában pedig a migráció áll. A Soros-egyetem, a nemzetközi lobbiszervezetek átláthatósága, a pénzügyi stabilitás mint mellékhadszínterek jelennek meg a mostani kampányfőpróbán.

2, Az lobbantja fel a viták tüzét, hogy akik magukat liberálisnak és baloldalinak mondják, és akiket nemzetközi erők – élükön Soros Györggyel – pénzükkel, hatalmukkal, hálózataikkal támogatnak, azt állítják, hogy a migráció elleni fellépés helytelen, célszerűtlen, erkölcstelen.

3, A mi elképzelésünk szöges ellentétben áll a Soros-féle nemzetközi hálózatok Európa-képével.

4, A Soros-egyetemről alkotott eltérő nézetek nem befolyásolják az elsöprő többséget és egységet…

5, amely nemet mond a migrációra és a mögötte húzódó Soros-féle hálózatra.

6, Az egyetemek ügye fontos és érzékeny téma, még akkor is, ha a Soros-intézményben tanuló diákoknak csak alig több mint tíz százaléka magyar.

7, Kiváltságok nincsenek, senki sem állhat a törvények felett, még Soros György emberei sem.

8, Az egész ügy arról szól, hogy Soros György a nyilvánosság elől rejtetten, magyarországi szervezetein keresztül temérdek pénzzel támogatja az illegális bevándorlást. Számos civilnek álcázott lobbiszervezetet fizet, hogy érvényesítsék az érdekeit.

9, Nyomás alatt akarja tartani azt a Magyarországot, amely még egy Soros Györgytől is elvárja, hogy betartsa a törvé­nyeit.

10, Azt mondom, hogy Soros Györgyöt nem szabad lebecsülni, egy nagy hatalmú, mindenre elszánt milliárdos, aki nem ismer se istent, se embert, ha az érdekeiről van szó.

+1, Viszket már a tenyerünk!

Ha nem lenne teljesen világos, zanzásítjuk Orbán üzeneteit: Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György.

Hát, Viktor! A mienk is viszket!

Facebook Comments