Rendőrség: a kormány hazudik, nincs tömeges bevándorlás

Rendőrség: a kormány hazudik, nincs tömeges bevándorlás

orban-kerites-1068x711.jpgA kormány pénteken újabb fél évre meghosszabbította a tömeges bevándorlás miatt elrendelt válsághelyzetet. Ezzel mindössze egy aprócska gond van: nem, hogy tömeges, de lényegében semmilyen bevándorlás nincs. Legalábbis a határt védő rendőrség szerint.

Legutóbbi ülésén a kormány volt oly kedves – önmagával –, hogy újabb fél évre meghosszabbította a “tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet”. Néhány napja pedig Orbán maga mondta: Brüsszel, Soros és az ENSZ ellen kell harcolni, mert itt támadják igazán Magyarországot.

Értjük.

Megjegyeznénk: az USA Mars-kolonizációs tervei is létében veszélyeztetik Magyarország szuverenitását. Csak szólunk.

Arra azonban rég volt példa, hogy a Pintér Sándor vezette rendőrség – amely diákok és civilek vegzálásával igyekszik lépten-nyomon bizonyítani, hogy igazán nem vádolható baloldali elhajlással – egyetlen ábrán képes cáfolni a kormány minden állítását a migrációval kapcsolatban. Íme:

migransstat.jpg

Ugye Orbán Viktor maga mondta: aki nem betör, hanem kopogtat az ajtónkon, annak érdemben vizsgáljuk meg a kérelmét. Az ábrán a rendőrség kizárólag azokat tüntette fel, akik kopogtatás helyett a kerítés átmászását, átvágását, folyóvizek átúszását választja, mint bejutási mód Magyarországra. A kormány szóhasználata szerint ők az igazi migránsok.

Akkor nézzük a számokat: Orbán második hatalomra kerülésének évében a rendőrök összese 3120 migránst fogtak el. Ez a szám 2014-ig dinamikusan emelkedett, míg el nem érte a 43.387-et. Ez alatt az öt év alatt egyszer sem hangzott el, hogy “jönnek a migránsok!”, megeszik a fehér, keresztény magyar kultúrát vacsorára.

A menekültválság csúcsévében, 2015-ben – az utólagos történetírás tanúsága szerint – Magyarország és személyesen Orbán Viktor a saját hab testével védte Európát, ahogy azt tette a történelem során már számtalanszor. Hogy mennyire jól meg lett védve az az Európa, a számoknál semmi nem bizonyítja jobban. 2015-ben ugyanis – hathatós magyar hatósági segédlettel – 391.363 ember masírozott keresztül Magyarországon, illegálisan belépve a déli határszakaszon, átbuszoztatva a nyugati oldalra, Ausztriához. Ebből a közel 400 ezer emberből egyetlen egy sem maradt itt, vagyis ordenáré hazugság azt állítani, hogy bárkit is megvédtünk volna. Sőt, az azévi, Németországba irányuló migráció mintegy felét mi importáltuk Merkelnek. Csak azért, hogy aztán az orra alá dörgölje Orbán és sleppje: a befogadás kultúrája megbukott. Tettek azért, hogy megbukjon, nem is keveset. Pontosan 400 ezret.

Majd megépült minden idők legcsudálatosabb határkerítése, mintegy 174 kilométer hosszúságban. Bár Magyarország összesen 2171 kilométernyi határral rendelkezik, a kormányzati narratíva szerint ez a 174 kilométer már megint megmentette az Uniót. Persze. A magyar kerítés miatt érkezett az elmúlt években tizedannyi menekült Görög- és Olaszországba. Logikus.

Tavaly pedig Pintér rendőrei egész pontosan 1415 illegális határátlépőt fogtak. Ha feltételezzük, hogy mindegyikük a déli határszakaszt próbálta ily módon átlépni, akkor is azt látjuk: fele annyian érkeztek 2017-ben így Magyarországra, mint 2010-ben. Ez lenne a tömeges bevándorlás, amely oly annyira kezelhetetlen, hogy lényegében statáriumot kell fenntartania a kormánynak?

Azt pedig már csak igazán nagyon halkan vetjük fel: ha a dollármilliárdos spekuláns, ördögien ravasz Soros György, összefogva az Európai Unió tízezer bürokratájával és döntéshozójával, és most már a világ legnagyobb, globális szervezetével, az ENSZ-szel,  és akkor mág nem is beszéltünk a mindent átszövő, de láthatatlan Háttérhatalomról, nos ezek összefogva valóban ennyire képesek? De hát hiszen milliókkal akarják elárasztani az országot, nem? Lényegében az egész afrikai kontinenst akarják beszuszakolni a Kárpát-medencébe! Így? Ha Soros, Brüsszel és az ENSZ ilyen hatékonysággal képes dolgozni, akkor egyáltalán miként képesek reggel befűzni a cipőjüket?

Persze nem vagyunk ennyire naivak. Pontosan tudjuk: Orbánnak és bandájának mindent megér, hogy képzelt ellenségekkel és problémákkal harcoljon, az Orbán-szekta tagjai pszeudóvalósággal vívjanak szélmalom harcot. Máskülönben esetleg a korrupcióról, az oligarchákról és a nemstrómanokról lenne szó.

Facebook Comments