“Szegény Luca” –  a szolgamédia megtalálta az új ellenséget: egy 22 éves egyetemista lányt

“Szegény Luca” –  a szolgamédia megtalálta az új ellenséget: egy 22 éves egyetemista lányt

Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. kavefozot_lucanak2.jpg

A szolgamédia megtalálta a kormányra legveszélyesebb ellenzéket: egy 22 éves lányt, akinek nem jut kávéfőzőre és ezt volt mersze kiposztolni a Facebookra. A népnek („Helló, fészbúkosok!”) pedig volt mersze megosztani. Hallatlan!

Akinek van gyomra hozzá, elolvashatja az összes megyei lapban, vagy például itt. Amióta ugyanis Mészáros Lőrinc, a közpénzen meggazdagodott gázszerelő felvásárolta őket, az összes, mind a 14 megyei lap politikai tartalma a Mediaworks Központi Szerkesztőségében készül el. Ezek a lapok legkevesebb 1 millió olvasóhoz érnek el. Ahol nem ők, ott történetesen a fideszes oligarcha, Andy Vajna és a Lapcom vagy az osztrák Fidesz-ügynök Heinrich Pecina gyártja a megfeleően tálalt „híreket”.

Így gyakorlatilag az összes megyei lap politikai tartalma megegyezik: az Orbán-interjúk, a politikai hírek és a publicisztikák mind egy központban készülnek. Nemrég a cég igazgatója, Pauska Zsolt például agyhalottnak nevezte az összes ellenzéki szavazót egy véleménycikkben, most szerdán pedig Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője rittyentett egy lesajnáló publicisztikát az összes megyei lapba egyszerre.

A kétharmad biztos birtokában a Fidesz propagandagépezete egy 22 éves egyetemista lány Facebook-on megjelent írásával foglalkozik,

amiben a rideg magyar valóságra világít rá: még egy kávéfőzőt se engedhet meg magának.

Mészáros Luca a választás másnapján írt arról oldalán, hogy bármilyen keveset keres is, édesanyját követve óvónő szeretne lenni, de mivel úgy látja, 120 ezer forintból képtelen lesz megélni, a kivándorláson gondolkodik, mert Budapesten egy szobát sem tud bérelni ennyi pénzből, sőt egy kávéfőzőt sem tudott venni magának. A posztot egy nap alatt 14 ezren osztották meg, aztán törölni volt kénytelen, mert annyian fenyegették.

A kávéfőző nyilván egy szimbólum volt, ezt Luca később el is mondta egy interjúban.Gajdics Ottó  nem értette meg Lucát, nem gondolkozott el a szimbólumon, meg ilyen hülyeségeken. Nem is fenyegetőzött, csak közölte: Lucának és a hozzá hasonlónak tényleg nincs jövője ebben az országban.

Illetve: Luca áldozata a „folyamatosan nyavalygó környezetrombolóknak”, akiknek nincs jövőjük ebben az országban. Gajdics Ottó a fideszes pártpropagandával megüzente az ország felének:

el lehet innen menni. Úgyse fog sikerülni.

És haha. Sőt, gonosz kacajjal: hahahahahahahaaaaa.

Egy 22 éves óvónőnek különben se kéne annyit rinyálnia, csak azért mert nem tud megélni abból a pénzből, amit Magyarország biztosítani képes számára, örülne inkább, hogy lyuk van a seggén.

 

Gajdics Ottó nem létező gerincéről már korábban sokat írtunk: amikor azt kellett mondania a szintén Mészáros Lőrinc-féle Echo tévében, hogy a kormánynak nincs gondja a menekültekkel, akkor azt mondta, meggyőződéssel. Hogy annak idején a családját vegzálták a kommunisták, ezért most belépett közéjük.

Gajdics Ottó kiváló elvtárs, aki mindig, minden körülmények között fényesre nyalta az állampárt és különösen Orbán Viktor seggét

és törölte bele a lábát az ellenségbe. Gajdics a láncos kutya tipikus esete, olyan, mint bayerzsóti, csak kicsit kevesebbet kurvaanyázik, viszont legalább nyálat fröcsögve tud üvölteni. Maga mögött a kétharmad túlhatalmával, az ellopott, elsikkasztott ország vagyonával, egy egész propagandagépezettel, a közpénzből kitömött (és ellopott, elfoglalt) médiával Gajdics úgy érezte, hogy az új célpont már nem

  • a migráncsok,
  • Soros György,
  • a libsik,
  • a cigányok,
  • a zsidók,
  • Gyurcsány,
  • vagy ki tudja még, kit neveznek ki ellenségnek, hanem egy 22 éves egyetemista lány.  

Ennek a publicisztikának üzenete van:

Maradj a nyájban! Bégess inkább együtt velünk és tűrd, hogy nyúzzanak!  Tűrj, vagy tűnj el! Ne emeld fel a szavad a rendszer ellen, különben ellenség leszel! Ne tűnj ki semmivel! Még a Facebookodat is figyeljük és minden apró ellenállást megtorlunk!  

Ezt üzente Orbán rendszere egy magyar fiatalnak, aki szerette volna a jövőjét Magyarországon, óvónőként megalapozni és ezt el merte mondani a világnak.

Facebook Comments