Ördögien ravasz ez a Gyurcsány!

Ördögien ravasz ez a Gyurcsány!

Ördögien ravasz ez a Gyurcsány!

Nagyon megütötte a Fideszt Karácsony pénteki visszalépése Márki-Zay javára. A teljes kommunikációs narratívájuk összedőlt egyik pillanatról a másikra.

A kormányoldal papagájkommandója hónapok óta azt hangoztatta, hogy 2 dolog tökéletesen biztos:

  • az ellenzék totálisan Gyurcsány Ferenc irányítása alatt áll,
  • Karácsony lesz a listavezetőjük, mert ez Gyurcsány terve.

Ép ésszel (meg morális érzékkel) azt gondolhatná bárki, hogy ebből nehéz lesz kijönniük, de Rogánék nagyot mentenek. A kormánylapban az”elemzőnek” neveztetett, Schmidt Mária terebélyes alfeléből kilógó Deák Dániellel próbálják összerakatni a festett világ darabokra tört üvegcserepeit. (Amit aztán átvett a teljes propagandabirodalom.)

Eszerint: Karácsony Gyurcsány embere volt, őt akarta miniszterelnök-jelöltnek (és nem a saját pártjának jelöltjét, egyszersmind a saját feleségét, nem, dehogy), de aztán Gyurcsány visszaléptette, mert “leamortizálódott”. Mégpedig azért, mert

Gyurcsány tudatosan tette tönkre Gál J. Zoltánon keresztül a főpolgármester kampányát, hogy így számoljon le vele.

Összefoglalva tehát: Gyurcsány leszámolt saját emberével és megfúrta saját tervét. Hogy elfoglalja az ellenzéket, ami eddig is ő uralt.

Nyilván azért, hogy összezavarja az ellenséget, az ellenzéket, a saját pártját és feleségét, meg saját magát is. Ördögien ravasz ez a Gyurcsány!

Tiszta szerencse, hogy a Doktor Miniszterelnök Úrnak, valamint Rogánnak és Schmidtnek közösen sikerült kitenyészteniük a beszélő papagájok új generációját, Deák Dánielt, aki átlát a szitán. Minden szitán. Oda is, vissza is.

Most aztán nagyon lebukott ez a Gyurcsány!

Facebook Comments