Ne csak húsvétkor legyen friss kalács az asztalon
Ne csak húsvétkor legyen friss kalács az asztalon

Ne csak húsvétkor legyen friss kalács az asztalon

Húsvétkor annyira rákaptunk idehaza a kalácsra, amit sütöttem, hogy azóta megint kellett egyet csinálnom, „olyan, finom, puha, omlós”. És tényleg. Úgy eteti magát, hogy azon melegében képes a fele eltűnni, amint kiveszem a sütőből. Ezért megosztom veletek is, hogy készítem én, hiszen nem túl nehéz, nem túl macerás, viszont garantáltan...

Tovább olvasom

Tegnap még méreg volt, ma már falhatod bátran
Tegnap még méreg volt, ma már falhatod bátran

Tegnap még méreg volt, ma már falhatod bátran

Ha bemegyek egy pékségbe, cukrászdába vagy akár egyszerű boltba, folyamatosan szembejönnek velem az ettől-attól mentes nasik, a paleo sütemények és egyéb termékek. Én kerek szemmel nézek rájuk, ők pedig némán pislognak rám a pultból. Mert addig ugye rendben vagyunk, hogy a cukorbeteg emberek számára kialakította a gyakorlat a tudomány alapján...

Tovább olvasom