Retekreceptek
Retekreceptek

Retekreceptek

A téli, elég markáns ízű fekete retket felváltja a tavaszi friss piros, csomós retek. Hosszú ideig csak szendvicsre használtam fel a retekszeleteket, esetleg negyedelve beletettem valamilyen tavaszi salátába a többi zöldség mellé. Azonban elkezdtem kísérletezni, és rájöttem, hogy a nyers retek nem csak statiszta szerepre alkalmas, hanem a főszereplőként, sütve...

Tovább olvasom

Itt a tavasz: salátaszezON
Itt a tavasz: salátaszezON

Itt a tavasz: salátaszezON

Végre nem csak a horrorárú salátákat lehet megkapni a piacon vagy a boltban, hanem érkeznek az első, hazai, tavaszi saláták is, mint a fejes saláta vagy a rukkola. A saláták nagyon jók arra, hogy feldobjuk az unalmas szendvicseket, de akár főfogásként is megállják a helyüket. Erre nézünk három példát a “hogyan...

Tovább olvasom